misiekx Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Taki trochę z frontu jak Simaudio Moon CD 5.3 RS. Swoją drogą, naprawdę bardzo dobry odtwarzacz cd, miałem go u siebie przez jakiś czas ( pożyczony od kolegi z forum). Pozdrawiam kolegę, zapewne to przeczyta 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca A ja coraz bardziej lubię czerwone sprzęty, nawet jak są czerwone w środku 😉 W moim przypadku zaczęło się chyba od Opery 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Barclay Digital F1 Super Transport 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Tego bym chętnie u siebie postawił Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Chyba tylko ze względu na wygląd bo przecież nie za..... 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Jasne ze za wygląd, bo jeśli chodzi o brzmienie napewno jest dobre. Jako transport nie będzie się roznilo od innych transportow. Jako odtwarzacz, może trochę. 😏 Vivid Audio Moya M1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 29 minut temu, misiekx napisał: Chyba tylko ze względu na wygląd bo przecież nie za..... 😉 Tak , ten transport Barclaya to taki "flagowy przedstawiciel" 😉szczególnie w kontekście niniejszego wątku.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca HEED AUDIO HELIKON 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Vivid Audio Moya M1 Spore kloce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Flagowce juz nie tylko z nazwy, troche wiatru i poleca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 20 godzin temu, Artur Brol napisał: Trochę przesadzili z wzornictwem. 19 godzin temu, Rega napisał: ARTIST????? _ brzydki jak NOC. A mnie się podoba ! Wreszcie coś praktycznego. Też sobie dospawam takie rączki do monobloków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 45 minut temu, tomek4446 napisał: A mnie się podoba ! Wreszcie coś praktycznego. Też sobie dospawam takie rączki do monobloków Rączki trochę jak ze sztangi, więc w przerwach od słuchania można trochę napompować bicka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca I to jeszcze jak 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 2 godziny temu, Audio Autonomy napisał: w przerwach od słuchania można trochę napompować bicka Pomyslałem o tym przy Altecach. Każda skrzynia ma cztery, a @tomek4446 nawet palcem nie dotknął😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Ten transport Barclay Digital F1 z poprzedniej strony to podobno wydmuszka była. Ciężka, masywna obudowa, a w środku jakiś taniutki odtwarzacz z dolnej półki. Dla oczu piękny 😍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca 1 godzinę temu, Rega napisał: a @tomek4446 nawet palcem nie dotknął Kurde Roman , miałem akurat w ten dzień regeneracje , sorry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca No , tak myślałem. Ty - taki zwolennik siłowni, takiej gratki by nie odpuścił😉. A swoją drogą to sylwetkę masz jak milion$. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Chyba w spadku dostał Fotel 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca To wszystko ustawki znowu Z TYM SAMYM FOTELEM. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Sonus Faber Concertino Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca KLANGHEIM GLORIA 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca STRATTON ACOUSTICS Element 12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca 5 godzin temu, rpm napisał: Sonus Faber Concertino A gdzie reszta tej kolumny ? 😂 / Fan podłogówek / 1 minutę temu, Artur Brol napisał: STRATTON ACOUSTICS Już wiem kto mi zap.....ł siatkę z ogrodzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Myślą przyszłościowo. Więcej CO2, większe rośliny, większe zwierzęta to i owady też urosną. Będziemy sobie obiad w te siatki łapać 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Idealne do hodowli bluszczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts