rpm Napisano Niedziela o 00:39 Udostępnij Napisano Niedziela o 00:39 SW1X Audio Design XCalibur Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano Niedziela o 16:58 Udostępnij Napisano Niedziela o 16:58 Czy ktoś odważny, ciekawy i pełen nadziei wypożyczy, dwa tygodnie posłucha i solidnie opisze? Trzydziestki od Pylona. Czy nadadzą się do „lampy”? Czy dudnią? Czy w końcu stopa perkusji przyzwoicie u kogoś zagra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Poniedziałek o 05:26 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 05:26 APL Hi - Fi DTR - MR Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 09:31 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:31 O, cd transport. Oszczedny ten dizajn 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Wtorek o 04:50 Udostępnij Napisano Wtorek o 04:50 Enleum Amp - 23R Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 13:13 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:13 Block Audio MHF-50 Cos prostrzego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu To jeszcze musisz przemianowac jakies kolumny Sonus Faber Teraz to wszystko jest Bose 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek333 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Dnia 8.11.2024 o 14:19, AudioTube napisał: Szczegóły na YB Audio. @Marek333 poproszę o swoje obserwacje, wrażenia odsłuchowe. Gdy już będziesz ich pewny. A dla mnie szczególnie, to poproszę, byś zapodał jakieś tzw kiepsko zrealizowane metalowe utwory i opisał mi wrażenia z odsłuchu. Jestem bardzo ciekawy jak te beryle u Ciebie się sprawują. Pozdrawiam. Cześć Teraz przeczytałem Twój post, mało jestem ostatnio na forach z braku czasu / pracować trzeba na sprzęt.. Dam tu znać jak się wygrzeją czyli koniec pocz. lutego 2025 bo ostatnio mało w domu bywam a nieco czasu potrzeba z 200h żeby się ustabilizowały. Grają bardzo miło dla "mojego ucha" czysto, z dynamiką tak jak lubię po prostu nie męczące sybilanty, mocny dół. Grają od 25 Hz Na razie sprzedaję w sumie naprawdę nie wiele gorsze moje AUDIOVECTORY QR5 ale za to sporroooo tańsze link niżej: https://www.olx.pl/d/oferta/audiovector-qr5-2szt-kolumny-na-gwarancji-do-xi-2028r-stan-idealny-CID99-ID134geq.html?bs=olx_pro_listing Pozdrawiam serdecznie Marek. PS. Takie moje były moje założenia/wymagania przy projekcie tych kolumn do YB. Dość proste: vokale, 9 średnie b,.ładne, 10 dynamika i precyzja 10 i ciche granie z dołem dokładne 8 Elektroniczna 6 Basy i b.niskie schodzenie 6 - Przetworniki są takie jak niżej w moich DESTINO / YB (+ założene stopki ISO Acoustic GAIA + absorbery dźwiękochłonne - nie ma ich na tych zdjęciach w ofercie jeszcze) Przetwornik wysokotonowyBlieSMa T25B-6 Przetwornik średniotnowyBlieSMa M74B-6 Przetwornik niskotonowy2x Purifi PTT6.5X08-NAA-07 Tu link do nich do tego modelu DESTINO - YB : https://yb-audio.pl/realizacje/destino/ Krótko powiem na koniec : Warto ! Edytowano 15 godzin temu przez Marek333 Uzupełnienie informacji 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 42 minuty temu, Marek333 napisał: Na razie sprzedaję ... Ogłoszenia proszę dawać w dziale GIEŁDA - SPRZEDAM, a nie w wątkach merytorycznych. Taka zasada panuje na naszym Forum. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Devialet Astra Ladniutki ci on. Fezz Audio Olympia mono koncowka mocy Klipsch R-60M Beolab 50 Michell Gyro SE / Cusis S 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Pathos InPol Heritage 2 x 80 Watt w klasie A 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ciekawe, dd czy pasek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Pathos InPol Heritage 2 x 80 Watt w klasie A Nieźle musi grzać ten sprzęt.👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Mozesz podobno jajecznice na nim sobie przygotowac 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, MarcKrawczyk napisał: Ciekawe, dd czy pasek? Ciekawe, czy gra ? 🤭 To będę jak Brol, Artur Brol 😄 wrzucam cenione na świecie gramiaczki naszego rodaka. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 28 minut temu, Artur Brol napisał: Mozesz podobno jajecznice na nim sobie przygotowac 😄 I grzyby suszyć 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, rpm napisał: Nieźle musi grzać ten sprzęt.👍 Slyszalem jego polaczenie z MA Platinum, chyba 200 to bylo. W ostatnia sobote. Naprawde spora skrzynka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 godzin temu, Artur Brol napisał: Pathos InPol Heritage 2 x 80 Watt w klasie A Lampy poza obudową nikogo nie dziwią, ale kondensatory już tak (np. Mnie). Jeśli ten trend "chwyci" to już oczami wyobraźni widzę standartowe wzmacniacze (nie lampowe) z "wyprowadzonymi" kondensatorami poza obudowę... Edytowano 1 godzinę temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu I wyższą ekstra ceną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Zaprojektowanie extra otworu w obudowiee kosztuje 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek333 Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 14 godzin temu, RoRo napisał: Ogłoszenia proszę dawać w dziale GIEŁDA - SPRZEDAM, a nie w wątkach merytorycznych. Taka zasada panuje na naszym Forum. Przepraszam za nieuwagę moją. Oczywiście, dostosuję się do cennego przypomnienia, zapomniałem, będę pamiętał. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts