rpm Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego DS Audio TB - 100 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 lutego Udostępnij Napisano 4 lutego 😍 No W końcu jakaś "lampa" która odpowiada mnie wizualnie Jeśli lampowce "podążać" będą w "tym kierunku" to istnieje szansa że porzucę tranzystora🤔 ------------- Heh właśnie sprawdziłem cenę 🙄, wygląda na to że jednak na razie zmuszony jestem, jak w temacie.... "słuchać oczami" 🤭😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Auris Headonia 2A3 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 4 godziny temu, rpm napisał: Auris Headonia 2A3 Warto tu zaglądać. Dziękuję. Design/kształt/użyte materiały tej obudowy tak do mnie przemówiły, że zapragnąłem by i monobloki dla mnie tak wyglądały. Stolarz mówi, że proste i to fajnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego (edytowany) 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Warto tu zaglądać. Dziękuję. Design/kształt/użyte materiały tej obudowy tak do mnie przemówiły, że zapragnąłem by i monobloki dla mnie tak wyglądały. Stolarz mówi, że proste i to fajnie. Tak, bardzo eleganckie połączenia tych materiałów przy obudowie. Ciekawe jak to gra. Ceny nie znam i boję się spytać. Trochę Lucarto przypomina. Edytowano 5 lutego przez rpm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego (edytowany) Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. Edytowano 5 lutego przez Artur Brol 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 2 minuty temu, Artur Brol napisał: Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. Ciekawe dlaczego przeszli na 300b ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Moze sie skonczyl zapas lub produkcja tych poprzednich, moze bardziej pasuja do tego modelu te 300B. Powodow moze byc kilka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Przed chwilą, Artur Brol napisał: Moze sie skonczyl zapas lub produkcja tych poprzednich, moze bardziej pasuja do tego modelu te 300B. Powodow moze byc kilka. Albo może powodem jest ,że jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Dokladnie 😁 Ja tam sie nie przejmuje, nie korca mnie te ich cuda - bo wygladaja bardzo interesujaco - ale brzmienie nie jest 11 razy lepsze od np. mojego Singxera. Na szczescie. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 15 minut temu, Artur Brol napisał: ale brzmienie nie jest 11 razy lepsze od np. mojego Singxera. A zerknij proszę na słuchawki na tym zdjęciu. Podobno to one decydują o brzmieniu. Kto wie, może warte, by za nie zapłacić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Bardzo watpie. Choc pewnie bardzo fajnie brzmia. Juz nauszniki w tej mniej wiecej cenie na glowie mialem. No niestety albo stety, roznicy nie uslyszalem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 1 godzinę temu, rpm napisał: Ceny nie znam i boję się spytać Fajnie byłoby tak utrafić, by i portfel dał radę i po inżyniersku, z artyzmem/smakiem i muzykalnie. Czy to jest możliwe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 8 minut temu, AudioTube napisał: Czy to jest możliwe? Trza by ściepkę zrobić.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 47 minut temu, Artur Brol napisał: Ta Headonia juz starym modelem jest. (...)To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. Mocno podrożało. Wcześniejszy model oferowali za 7500 euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego To pojechali z ta podwyżką 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Zaraz, zaraz R&D musi się zwrócić. CNC alu puszkę i oleda dołożyli. Żywcem z alieexpres Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. W sumie, fajny design - tak ogólnie 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 lutego Udostępnij Napisano 5 lutego Bardzo atrakcyjne wizualnie. Nie da sie zaprzeczyć 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego VPI Industries The Harry 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Ruark R-CD100. Jedyne 1500 zł. Za taki design! 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 12 minut temu, Kraft napisał: Jedyne 1500 zł. Jarek został mi kawałek sklejki z dyfuzorów , jakiś kawałek płyty laminowanej znajdę i jak chcesz ,to za 750 zł mogę Ci opylić. 6 godzin temu, rpm napisał: VPI Industries The Harry Blok rzeźnicki jest ponadczasowy 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego (edytowany) 18 minut temu, tomek4446 napisał: Jarek został mi kawałek sklejki z dyfuzorów , jakiś kawałek płyty laminowanej znajdę i jak chcesz ,to za 750 zł mogę Ci opylić. Napisałem za design. Nie za materiały i wykonanie. Nie liczymy ceny obrazu po cenie farb plus godzinówka! Edytowano 6 lutego przez Kraft 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego 11 minut temu, Kraft napisał: Nie liczymy ceny obrazu po cenie farb plus godzinówka! Już kiedyś wspominałem. Mój znajomy malarz jak zapytałem ile chce za obraz który mi się podobał , powiedział 54 750 zł. Odrzekłem , ze chyba zwariował. A on na to : " Tomek , 50 zł za dzień malowania, to chyba nie dużo , co ? " No nie dużo, powiadam. A widzisz , malowałem trzy lata. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S!N! Napisano 6 lutego Udostępnij Napisano 6 lutego Dnia 30.01.2025 o 16:50, Slawko69 napisał: Ale pasztet Jak co drugi tutaj, masakra. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts