Artur Brol Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Krótko a jakże głębokie i prawdziwe 👍 Bang & Olufsen Beosound Balance i włoski marmur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia FiiO FT7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Letshuoer Mystic 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia @michaudio - dzięki za duchowe wsparcie. Tu ciśnie się na usta cytat p Zagłoby z Ogniem i mieczem ,,...ino ja nie z każdym chaciałbym się mieniać,,😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 06:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:34 Z ciekawości zapytalem panów od Onix Zenith SACD transportu, jak to z tym sygnałem jest z SACD poprzez wyjscie cyfrowe, to mi odpowiedzieli: We built ONIX Zenit to be compatible with all High-End DACs, there is no need for a special DAC. As long as your DAC provides basic DSD support on its I2S or other digital inputs, the ONIX Zenith will be able to supply it the full DSD stream from SACD. Czyli chyba się coś w tych prawach, odnośnie kodowania warstwy SACD zmieniło. Gdyby to kogoś interesowało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 11:41 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:41 Wattson Audio Madison Amplifier Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 16:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:29 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 18:54 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:54 Audio samochodowe 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Poniedziałek o 23:37 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 23:37 Mój kumpel miał kiedyś podobne pomysły. Do rozbudowanego audio w swoim świeżym Grand Cheerokee przypinał kolumny estradowe, które ledwo mieściły się w bagażniku. Pierwszego lata średnio raz na weekend podjeżdżałem moim japońskim wynalazkiem odpalać jego Granda z kabli rozruchowych. Chlopina nie potrafił połączyć kropek, Aku w Grandzie grającym przy zgaszonym silniku, padało jak mucha. Dopiero kiedy drugi raz z rzędu nie przyjechałem, nauczył się grać przy odpalonym silniku. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 11:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:27 Nie jest to audio ale ten wyglad... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Wtorek o 11:38 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:38 Oczyma wyobraźni już widzę tę bogato rzeźbioną, kapiącą złotem ramę wokół monitora. I złote literki klawiatury... 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 11:43 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:43 Dobrze ze to sie nie przyjelo, nie mielibysmy juz drzew. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano Wtorek o 12:18 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:18 19 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Wszystko w życiu Ci się uda jeśli kupisz sprzęt Kenwooda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano Wtorek o 12:33 Udostępnij Napisano Wtorek o 12:33 54 minuty temu, michaudio napisał: Oczyma wyobraźni już widzę tę bogato rzeźbioną, kapiącą złotem ramę wokół monitora. I złote literki klawiatury... 🤣 Złote, a skromne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano Wtorek o 13:41 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:41 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Dobrze ze to sie nie przyjelo, nie mielibysmy juz drzew. 😁 Raczej na forum pojawiłyby się pytania w stylu czy klon zagra dobrze z brzozą i czy iść w ozdoby barokowe czy coś prostszego 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 13:59 Udostępnij Napisano Wtorek o 13:59 Widzisz juz te kłótnie? 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Wtorek o 18:21 Udostępnij Napisano Wtorek o 18:21 Advance Paris Wchodzi na rynek kabli. SME Model 8 en Model 35 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Revox Alice Cooper Limited Edition Albo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Mam słabość to takich szpulowców . Kiedyś sobie kupię... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Rotel DX-5 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, gienas napisał: Mam słabość to takich szpulowców . Kiedyś sobie kupię... Ja raczej nie planuje, ale trzeba przyznac ze cos w nich jest, tak jak I w adapterach. Jeszcze jak taka specjalna wersję na rynek wypuszcza, to już w ogóle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Dnia 6.04.2025 o 12:14, michaudio napisał: @Rega Drogi Romanie, nie dołuj się, sprzęt to nie wszystko, są rzeczy znacznie ważniejsze. Mieszkasz we własnym domu, dla wielu ludzi to dziś kompletnie nieosiągalna abstrakcja. Niejeden chciałby się z Tobą zamienić. Doceń więc proszę swoje osiągnięcia, a ładny sprzęt traktuj z dystansem. Piękny sprzęt dobrze jest obserwować z oddali. Bo przy bliższym poznaniu, wysoki połysk, czy piano Black okazują się użytkowym koszmarem. Opiewane w recenzjach brzmienie okazuje się być z nie naszej bajki. Więc ciesz się swoim sprzętem, bo ta pozornie zieleńsza trawa za płotem okazuje się często złudną iluzją. Pozdrawiam. A propos Twojego wpisu i narzekania na to co mamy i co chcielibyśmy mieć albo kim byśmy chcieli być, przypomina mi się taka stara piosenka 🙂. https://youtu.be/aFY0Eu1eR1U?si=FBhZ8nSAGSH7z1Bw 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts