Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

😍

No W końcu jakaś "lampa" która odpowiada mnie wizualnie 

Jeśli lampowce "podążać" będą w "tym kierunku" to istnieje szansa że porzucę tranzystora🤔

-------------

Heh właśnie sprawdziłem cenę 🙄, wygląda na to że jednak na razie zmuszony jestem, jak w temacie.... "słuchać oczami" 🤭😇

Napisano
4 godziny temu, rpm napisał:

Auris Headonia 2A3

Warto tu zaglądać. Dziękuję.

Design/kształt/użyte materiały tej obudowy tak do mnie przemówiły, że zapragnąłem by i  monobloki dla mnie tak wyglądały. Stolarz mówi, że proste i to fajnie.

Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, AudioTube napisał:

Warto tu zaglądać. Dziękuję.

Design/kształt/użyte materiały tej obudowy tak do mnie przemówiły, że zapragnąłem by i  monobloki dla mnie tak wyglądały. Stolarz mówi, że proste i to fajnie.

Tak, bardzo eleganckie połączenia tych materiałów przy obudowie. Ciekawe jak to gra. Ceny nie znam i boję się spytać. 

Trochę Lucarto przypomina.

Edytowano przez rpm
Napisano
2 minuty temu, Artur Brol napisał:

Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro.

Ciekawe dlaczego przeszli na 300b ?

Napisano
Przed chwilą, Artur Brol napisał:

Moze sie skonczyl zapas lub produkcja tych poprzednich, moze bardziej pasuja do tego modelu te 300B. Powodow moze byc kilka.

Albo może powodem jest ,że jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi. 🙂

Napisano
15 minut temu, Artur Brol napisał:

ale brzmienie nie jest 11 razy lepsze od np. mojego Singxera.

A zerknij proszę na słuchawki na tym zdjęciu. Podobno to one decydują o brzmieniu. Kto wie, może warte, by za nie zapłacić.

Napisano
12 minut temu, Kraft napisał:

Jedyne 1500 zł.

Jarek został mi kawałek sklejki z dyfuzorów , jakiś kawałek płyty laminowanej znajdę i jak chcesz ,to za 750 zł mogę Ci opylić. :) 

6 godzin temu, rpm napisał:

VPI Industries The Harry

Blok rzeźnicki jest ponadczasowy :) 

Napisano (edytowany)
18 minut temu, tomek4446 napisał:

Jarek został mi kawałek sklejki z dyfuzorów , jakiś kawałek płyty laminowanej znajdę i jak chcesz ,to za 750 zł mogę Ci opylić. :) 

Napisałem za design. Nie za materiały i wykonanie. Nie liczymy ceny obrazu po cenie farb plus godzinówka!

Edytowano przez Kraft
Napisano
11 minut temu, Kraft napisał:

Nie liczymy ceny obrazu po cenie farb plus godzinówka!

Już kiedyś wspominałem. Mój znajomy malarz jak zapytałem ile chce za obraz który mi się podobał , powiedział 54 750 zł. Odrzekłem , ze chyba zwariował. A on na to : " Tomek , 50 zł za dzień malowania, to chyba nie dużo , co ? " No nie dużo, powiadam. A widzisz , malowałem trzy lata. :)