rpm Napisano wczoraj o 15:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:25 DS Audio TB - 100 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 17:28 Udostępnij Napisano wczoraj o 17:28 😍 No W końcu jakaś "lampa" która odpowiada mnie wizualnie Jeśli lampowce "podążać" będą w "tym kierunku" to istnieje szansa że porzucę tranzystora🤔 ------------- Heh właśnie sprawdziłem cenę 🙄, wygląda na to że jednak na razie zmuszony jestem, jak w temacie.... "słuchać oczami" 🤭😇 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Auris Headonia 2A3 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 4 godziny temu, rpm napisał: Auris Headonia 2A3 Warto tu zaglądać. Dziękuję. Design/kształt/użyte materiały tej obudowy tak do mnie przemówiły, że zapragnąłem by i monobloki dla mnie tak wyglądały. Stolarz mówi, że proste i to fajnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, AudioTube napisał: Warto tu zaglądać. Dziękuję. Design/kształt/użyte materiały tej obudowy tak do mnie przemówiły, że zapragnąłem by i monobloki dla mnie tak wyglądały. Stolarz mówi, że proste i to fajnie. Tak, bardzo eleganckie połączenia tych materiałów przy obudowie. Ciekawe jak to gra. Ceny nie znam i boję się spytać. Trochę Lucarto przypomina. Edytowano 7 godzin temu przez rpm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. Edytowano 6 godzin temu przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Artur Brol napisał: Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. Ciekawe dlaczego przeszli na 300b ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Moze sie skonczyl zapas lub produkcja tych poprzednich, moze bardziej pasuja do tego modelu te 300B. Powodow moze byc kilka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Artur Brol napisał: Moze sie skonczyl zapas lub produkcja tych poprzednich, moze bardziej pasuja do tego modelu te 300B. Powodow moze byc kilka. Albo może powodem jest ,że jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co chodzi. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Dokladnie 😁 Ja tam sie nie przejmuje, nie korca mnie te ich cuda - bo wygladaja bardzo interesujaco - ale brzmienie nie jest 11 razy lepsze od np. mojego Singxera. Na szczescie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Artur Brol napisał: ale brzmienie nie jest 11 razy lepsze od np. mojego Singxera. A zerknij proszę na słuchawki na tym zdjęciu. Podobno to one decydują o brzmieniu. Kto wie, może warte, by za nie zapłacić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Bardzo watpie. Choc pewnie bardzo fajnie brzmia. Juz nauszniki w tej mniej wiecej cenie na glowie mialem. No niestety albo stety, roznicy nie uslyszalem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, rpm napisał: Ceny nie znam i boję się spytać Fajnie byłoby tak utrafić, by i portfel dał radę i po inżyniersku, z artyzmem/smakiem i muzykalnie. Czy to jest możliwe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, AudioTube napisał: Czy to jest możliwe? Trza by ściepkę zrobić.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 47 minut temu, Artur Brol napisał: Ta Headonia juz starym modelem jest. (...)To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. Mocno podrożało. Wcześniejszy model oferowali za 7500 euro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu To pojechali z ta podwyżką 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Zaraz, zaraz R&D musi się zwrócić. CNC alu puszkę i oleda dołożyli. Żywcem z alieexpres Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Ta Headonia juz starym modelem jest. Maja juz nowe. To sie teraz 300b nazywa i kosztuje 12 tys Euro. W sumie, fajny design - tak ogólnie 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Bardzo atrakcyjne wizualnie. Nie da sie zaprzeczyć 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts