Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Mój kumpel miał kiedyś podobne pomysły. Do rozbudowanego audio w swoim świeżym Grand Cheerokee przypinał kolumny estradowe, które ledwo mieściły się w bagażniku.

Pierwszego lata średnio raz na weekend podjeżdżałem moim japońskim wynalazkiem odpalać jego Granda z kabli rozruchowych.

Chlopina nie potrafił połączyć kropek, Aku w Grandzie grającym przy zgaszonym silniku, padało jak mucha.

Dopiero kiedy drugi raz z rzędu nie przyjechałem, nauczył się grać przy odpalonym silniku.  

Napisano
1 godzinę temu, gienas napisał:

Mam słabość to takich szpulowców :) .

Kiedyś sobie kupię...

Ja raczej nie planuje, ale trzeba przyznac ze cos w nich jest, tak jak I w adapterach. 

Jeszcze jak taka specjalna wersję na rynek wypuszcza, to już w ogóle. 

Napisano
Dnia 6.04.2025 o 12:14, michaudio napisał:

@Rega Drogi Romanie, nie dołuj się, sprzęt to nie wszystko, są rzeczy znacznie ważniejsze.

Mieszkasz we własnym domu, dla wielu ludzi to dziś kompletnie nieosiągalna abstrakcja.

Niejeden chciałby się z Tobą zamienić.

Doceń więc proszę swoje osiągnięcia, a ładny sprzęt traktuj z dystansem.

Piękny sprzęt dobrze jest obserwować z oddali. Bo przy bliższym poznaniu, wysoki połysk, czy piano Black okazują się użytkowym koszmarem. 

Opiewane w recenzjach brzmienie okazuje się być z nie naszej bajki.

Więc ciesz się swoim sprzętem, bo ta pozornie zieleńsza trawa za płotem okazuje się często złudną iluzją.

Pozdrawiam.

A propos Twojego wpisu i narzekania na to co mamy i co chcielibyśmy mieć albo kim byśmy chcieli być, przypomina mi się taka stara piosenka 🙂.

https://youtu.be/aFY0Eu1eR1U?si=FBhZ8nSAGSH7z1Bw