Artur Brol Napisano wczoraj o 10:23 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:23 Krótko a jakże głębokie i prawdziwe 👍 Bang & Olufsen Beosound Balance i włoski marmur. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 10:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:46 FiiO FT7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano wczoraj o 13:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:48 Letshuoer Mystic 8 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu @michaudio - dzięki za duchowe wsparcie. Tu ciśnie się na usta cytat p Zagłoby z Ogniem i mieczem ,,...ino ja nie z każdym chaciałbym się mieniać,,😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Z ciekawości zapytalem panów od Onix Zenith SACD transportu, jak to z tym sygnałem jest z SACD poprzez wyjscie cyfrowe, to mi odpowiedzieli: We built ONIX Zenit to be compatible with all High-End DACs, there is no need for a special DAC. As long as your DAC provides basic DSD support on its I2S or other digital inputs, the ONIX Zenith will be able to supply it the full DSD stream from SACD. Czyli chyba się coś w tych prawach, odnośnie kodowania warstwy SACD zmieniło. Gdyby to kogoś interesowało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wattson Audio Madison Amplifier Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts