KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, MacieQ napisał: Raidho Słuchałeś? Odpisz, cytując
Rega Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu (edytowany) Przed dwoma laty miałem możliwość kupna nowych Raidho TD 1. 2 w komplecie z bardzo dizajnerskimi standami za 1/3 ceny sklepowej. Jakiś czas się zastanawiałem. Nawet z kilkoma Kolegami z forum konsultowałem. Zainteresowani pewnie pamiętaja. Ale teraz nie żałuję. Miałem okazję posłuchania ich u mnie. Fakt - zaledwie kilka godzin, ALE d..y nie urwały. Uważam, że brzmieniowo mam lepsze, pomimo, że kilkakrotnie tańsze. ALeż Panowie - cieszcie swoimi organami! Te kolumny, pomimo że piękne, nie są ich warte. Edytowano 36 minut temu przez Rega Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu (edytowany) 17 godzin temu, tomek4446 napisał: Moje marzenie Tenor Audio Marzenia należy spełniać! Ewentualnie można poprosić chłopaków z YB Audio, żeby zrobili drewniany kubraczek dla Vincenta 237 mk2 na wzór Tenora. Wiem, że jesteś mi wdzięczny za pomoc. Edytowano 39 minut temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts