Artur Brol Napisano 12 września 2023 Udostępnij Napisano 12 września 2023 7 godzin temu, Bebop napisał: E tam, całkiem ładny. Ja bym powiedział że nawet więcej niż ładny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Graaf GM 200 OTL Forsell 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 24 minuty temu, rpm napisał: Forsell Jeden z ładniejszych CD ponoć świetnie gra ale ma bardzo skomplikowany mechanizm na poduszce powietrznej kij wie czy dostępny. Bywa czasem na sprzedaż za jeszcze w miarę normalne pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 Ten Graaf wygląda jak nagrobek 1 listopada 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 31 minut temu, Slawko69 napisał: Ten Graaf wygląda jak nagrobek 1 listopada Eee tam krzyża nie ma 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 27 minut temu, Wing0 napisał: Eee tam krzyża nie ma 😜 bo to jest nagrobek komunalnym Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 13 września 2023 Udostępnij Napisano 13 września 2023 4 godziny temu, Slawko69 napisał: Ten Graaf wygląda jak nagrobek 1 listopada Cmentarz komunalny z lotu drona. Zielone światła przy wejściu.🙂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 13 godzin temu, rpm napisał: Cmentarz komunalny z lotu drona. Zielone światła przy wejściu.🙂 zielone światła na wjeździe, czyli jest to nowoczesny drive in Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 14 września 2023 Udostępnij Napisano 14 września 2023 Counterpoint SA 5000 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 września 2023 Udostępnij Napisano 15 września 2023 Avantgarde Acoustics + Ayon + Lampizator Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 17 września 2023 Udostępnij Napisano 17 września 2023 Mc Cormack DNA 750 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 17 września 2023 Udostępnij Napisano 17 września 2023 Dnia 15.09.2023 o 19:51, MarcKrawczyk napisał: Avantgarde Acoustics + Ayon + Lampizator To jest zdjęcie jednego z 3 systemów mojego kolegi/znajomego Mariusza. Na ten system nie składają się tylko te trzy rzeczy, które wymieniłeś, tam jest grubo, ale ...niech będzie, że to tylko AA, Ayon i lampizator. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 8 godzin temu, DiBatonio napisał: To jest zdjęcie jednego z 3 systemów mojego kolegi/znajomego Mariusza A to ciekawe, bo internety napisały że to rosyjskie, czyżby na zachodzie bez zmian i żelazna kurtyna ma się dobrze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 Wow Audio Lab L1 Wow Audio Lab M1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 18 września 2023 Udostępnij Napisano 18 września 2023 19 godzin temu, rpm napisał: Mc Cormack DNA 750 Farelka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 września 2023 Udostępnij Napisano 19 września 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 września 2023 Udostępnij Napisano 19 września 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Prawie jak pulpit statku miedzygwiezdnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 19 września 2023 Udostępnij Napisano 19 września 2023 (edytowany) Dnia 18.09.2023 o 07:47, MarcKrawczyk napisał: A to ciekawe, bo internety napisały że to rosyjskie, czyżby na zachodzie bez zmian i żelazna kurtyna ma się dobrze? Nie wiem co Ty za internety czytasz, ale Mariusz mieszka pod Chodzieżą. Zresztą na AS też trafiły te zdjęcia i ktoś nawet wspomnial o Mariuszu. Później możesz sobie pójść na ostatnią podstronę tego wątku z AS 😆 Zatem na internety trzeba brać poprawkę, albo czytać uważnie, co kto pisze. Edytowano 19 września 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Convergent Audio Technology SL1 Renaissance 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Avalon Osiris 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Fono Acustica Interconnect RCA Fono Acustica Power Cable EU Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Cinnamon. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 Dnia 24.08.2023 o 20:07, Slawko69 napisał: DIY. Dziś znalezione na Insta Chcialbym poznac tego konstruktora, widac ze czlowiek z wyobraznia i uzdolniony manualnie. Wiesz cos wiecej o tym projekcie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 To może być praca zespołu. Tak mi się wydaje, że jeden chyba by tego nie udźwignął. Bardzo mi się podobają te dipole wyżej na zdjęciach. Mało wiem, ale tutaj te odległości od przednich ścian stosowne i pożądane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 września 2023 Udostępnij Napisano 20 września 2023 36 minut temu, AudioTube napisał: Bardzo mi się podobają te dipole wyżej na zdjęciach. Mało wiem, ale tutaj te odległości od przednich ścian stosowne i pożądane. W grudniu w Polsce będę miał możliwość odsłuchu custom Open Baffle po raz pierwszy. Jestem bardzo ciekawy wrażeń. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts