DiBatonio Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Zejdź ze mnie chloptasiu i nie odpisuj pod moim adresem, jak nie Ciebie cytuję i nie do Ciebie piszę. Już raz mówiłem, nie masz bladego pojęcia o audio, wędkarstwem, albo zbieraniem znaczków się zajmij. Może tam Ci się uda. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 14 minut temu, DiBatonio napisał: wędkarstwem, albo zbieraniem znaczków się zajmij. @DiBatonio to mój stary tekst z forum, wiesz co to plagiat? 😉. Teraz niestety ci tego nie udowodnię, bo wszystkie moje stare posty poszły się.... Dlatego przymknę na to oko 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 (edytowany) 44 minuty temu, DiBatonio napisał: Zejdź ze mnie chloptasiu i nie odpisuj pod moim adresem, jak nie Ciebie cytuję i nie do Ciebie piszę. Już raz mówiłem, nie masz bladego pojęcia o audio, wędkarstwem, albo zbieraniem znaczków się zajmij. Może tam Ci się uda. To ty wlazles na mnie, ale najwidoczniej juz zapomniales. Piszesz o mnie, to wystarczy, wiedząc ze to przeczytam. Zdajesz sobie sprawe , ze kazda twoja odpowiedz, w tym tonie, tylko udowadnia, ze postawilem właściwą diagnozę. 🤣 Miłego dnia Edytowano 5 października 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, misiekx napisał: @DiBatonio to mój stary tekst z forum, wiesz co to plagiat? 😉. Teraz niestety ci tego nie udowodnię, bo wszystkie moje stare posty poszły się.... Dlatego przymknę na to oko 😂 Z jakiego forum? Ze znaczkami i filatelistyką już dawno wyjeżdżałem na AS 😛 Ale zostawmy to, może jakieś zdjęcia ... Edytowano 5 października 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Z tego forum a było to jakieś 7-8 lat temu. I widziałem już że mój tekst był kalkowany przez 2-3 osoby, nawet chyba kiedyś przez Ciebie😂. Ale dowodów nie mam, zostawmy to. Jedynie kolega, który jest na forum a do niego to kierowałem, mógłby potwierdzić 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 Taka ciekawostka 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 5 października 2023 Udostępnij Napisano 5 października 2023 19 minut temu, Audio Autonomy napisał: Taka ciekawostka Wallie! 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 (edytowany) Sonus Faber Duetto bezprzewodowe Electrocompaniet mono/stereo końcówka mocy Edytowano 6 października 2023 przez Artur Brol 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 października 2023 Udostępnij Napisano 6 października 2023 Dla fanów Pink Floyd i płyt winylowych I Ayre Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Nowe sluchawki od HiFiMan 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Dnia 5.10.2023 o 18:22, Audio Autonomy napisał: Taka ciekawostka I tak to się kończy jak ktoś nie doszacuje budżetu 😂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Thivan Labs , przedwzmacniacz, serwer muzyczny( chyba tak to w języku polskim jest) I sieciowy odtwarzacz, czyli chyba streamer. Firma z Vietnamu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Z Wietnamu? Będzie się grzał jak stopy w trampkach? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Nie wiem. Możesz sprawdzić. 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 37 minut temu, Slawko69 napisał: Będzie się grzał jak stopy w trampkach? Wygląda jak złocony trampek 😂✌️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 Seawave Acoustic. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 października 2023 Udostępnij Napisano 9 października 2023 (edytowany) Może coś jeszcze, ze stajni HiFiman. HE 1000 v2 Edytowano 9 października 2023 przez Artur Brol 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 października 2023 Udostępnij Napisano 10 października 2023 To jest sprzęt, który zawsze kojarzy mi się z teledyskiem „dancing with tears in my eyes”, a skoro dziś Midge Ure obchodzi 70 urodziny… 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Onedof 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Coś od Schiit. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 B&W razem z McLaren. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Cary Audio Ideon Audio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Szukając standów trafiłem na coś takiego 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 20 minut temu, Artur Brol napisał: Cary Audio Cary Audio ma fajną elektronikę , brzmieniowo również. Skąd Ty z Adim777 bierzecie takie fotki elektroniki audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 października 2023 Udostępnij Napisano 11 października 2023 Te akurat, poprostu wchodzę na Google i co jakis czas, pojawiają się tam artykuły z prasy . Np. Z holenderskiej strony Hifi.nl. I już, moje ci one. 11 minut temu, Slawko69 napisał: Szukając standów trafiłem na coś takiego Prawie jak dzieło sztuki. Rzeźba.👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts