kaczadupa Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja U nas marka zupełnie niszowa, ktoś ma jakieś doświadczenia? Rosso Fiorentino 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Dnia 29.05.2024 o 22:06, kaczadupa napisał: To musi grać pięknie Zachęcam do odsłuchu płyty Beth Gibbons. Tej z podłogi. Audiofilska uczta. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Dnia 29.05.2024 o 22:06, kaczadupa napisał: To musi grać pięknie A u Ciebie gra pięknie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Nie wiem jak gra, ale piękny… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja (edytowany) To ja uzupelnie. Edytowano 31 maja przez Artur Brol 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Troche zdjec transportu cd 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Estelon 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Dnia 31.05.2024 o 20:56, Artur Brol napisał: Troche zdjec transportu cd Ten transport pewnie z 50 kila waży ? Wilson Benesch Endeavour 3Zero 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca 34 kg. Na byle jskim stoliku tego nie postawisz. 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca (edytowany) 23 minuty temu, rpm napisał: Wilson Benesch Endeavour 3Zero Wygląda jak obecny, technologiczny szczyt możliwości budowy zespołów głośnikowych. Z czystej ciekawości by człowiek posłuchał. Chociaż ocznie dla mnie Sonus Faber Sonetto 1 (wersja G2) jednak bardziej "naturalnej urody" czyli ładniejsze. Edytowano 2 czerwca przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca 23 minuty temu, kaczadupa napisał: Wygląda jak obecny, technologiczny szczyt możliwości budowy zespołów głośnikowych Kilkanaście lat temu słuchałem Wilson Benesch Endeavour z Krellem FBI i jakimś topowym CD Krella. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Urwało czy nie urwało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca @Artur Brol Wilsony do posłuchania od ręki/ucha w Almere/A Tube. Nie przestawiaj ich sam, jeśli masz słaby core. Maluszki, ale schodzą poniżej 40Hz przy małym spadku/isobaryki. I przyzwoicie brzmią z mocnymi lampami. Salka odsłuchowa potrzebuje specjalisty od akustyki, ale właściciele jeszcze o tym nie wiedzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Slaby core to chyba nie, ale plecy dolny odcinek lubi o sobie dac znac. Takze jak pisalem, juz tego Gold Note sie balem podnosic. Do wszystkiego powyzej jego wagi przyjdzie wzywać posiłki.😄 Ladne te kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: 34 kg. Na byle jskim stoliku tego nie postawisz. 😄 No i w Biedronce tego nie kupisz.🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Dnia 31.05.2024 o 15:57, AudioTube napisał: Zachęcam do odsłuchu płyty Beth Gibbons. Tej z podłogi. Audiofilska uczta. Słuchałem kilka dni temu, również polecam, ale warto sprawdzić też album Beth Gibbons z Paulem Webbem, czyli Out of Season Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Terminale głośników wbudowane w podstawę standu? Dobrze widzę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca 3 godziny temu, Slawko69 napisał: Terminale głośników wbudowane w podstawę standu? Dobrze widzę? Dokładnie tak. 👍 Ayre Acoustics MX - R Twenty 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca STORGAARD & VESTSKOV FENJA 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca 8 godzin temu, kaczadupa napisał: Urwało czy nie urwało? Wiesz co, no nie urwało. Ale myślę, że to nie wina sprzętu, tylko stara ekipa z Topów na starym miejscu nie mylić z Woźną w Poznaniu. Krella włączyli mi dopiero, jak zaszedłem na odsłuch umówiony zresztą. Uważam, że to potrzebuje czasu, bo Krell FBI to kawał smoka, zresztą ten CD co tam był też. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Chciałbym się podzielić z Wami. Oto design, który cieszy moje oczy. A one jeńców nie biorą. Dobór całej reszty oddam dla konstruktora mojego „dzisiejszego” zestawu. On jeszcze nic o tym nie wie, a ja w poczuciu wdzięczności za „dzisiejsze” mieszkanko zostanę ze swoimi marzeniami. Pokoik mam za malutki. Bądźcie ze mną. Dzięki😊 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca (edytowany) 6 minut temu, AudioTube napisał: Dobór całej reszty oddam dla konstruktora mojego „dzisiejszego” zestawu. OB są spoko, drivery raczej powinny być tzw. dipole, chociaż są "konstruktorzy" przez duże K, którzy rzeźbią na standardowych driverach. Podobno się da, ale jak grają to już pewno inna bajka. Edytowano 2 czerwca przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Będą😉sprawdzone, pomierzone dipole. I prawdziwa wstęga. A ja będę tańczył w jej przestrzeni. „Dół” aktywnie w panoramie się uniesie. Trzymajcie kciuki. Niech mnie marzenia jutro do roboty zawiozą. Ponad 15km pedałować chcę, ale skoro to się udaje, to i marzenie zrealizuję. 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca 11 minut temu, AudioTube napisał: marzenie zrealizuję. Adam , życzę Ci z całego serca. Powiem Ci , że jest coś wzniosłego w radości innych osób. Jakoś to mnie zawsze pozytywnie nastraja. A , że marzenia są piękne i warto czekać na ich realizacje .... Wczoraj mój 72 letni kuzyn pojechał do Niemiec 1100 km po marzenie swojego życia. Czekał ponad 20 lat by je spełnić Zawsze chciał mieć Alfa Romeo Spider w wersji cabrio i oczywiście czerwony Pytałem po co mu ten samochodzik , przecież ma całkiem porządne Audi . Odpowiedział , że właśnie nie jedzie po samochód, tyko po spełnienie marzeń. Miłe , prawda ? 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Niech twoj kuzyn tak trzyma. Nie wazne ile sie ma lat ( jak widac) , jesli sie ma marzenia powinno sie je spelniac. @AudioTube ja sie rowniez przylaczam do zyczen. Realizuj marzenia. Jak zrealizujesz niech powstana nowe . I tak dalej. Raz sie zyje. Podziel sie potem wrazeniami. 🙂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts