Asia Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 Czy macie, o ile macie, jakieś ulubione kanały/recenzentów na YT, gdzie mądrze i ciekawie opowiadają o sprzęcie audio? Raczej mniej rozgadane, a bardziej praktyczne? Przyjęło się to w ogóle w branży? Zupełnie nie chodzi o "odsłuch", raczej bliższe przyjrzenie się urządzeniom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 8 minut temu, Asia napisał: raczej bliższe przyjrzenie się urządzeniom. Przez wielu krytykowany The Hans Beekhuyzen Channel wg mnie niedoceniany Czasami pooglądam co ma do powiedzenia A British Audiophile Sprzęt audio w technicznym ujęciu Audio Science Review ale to nuuuuudy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 https://www.youtube.com/channel/UCrqva7JT_35j4zNcgan47bQ tego niekiedy oglądam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 Erin's Audio Corner - obiektywne recenzje z dokładnymi pomiarami Joe N Tell - w dużej części obiektywne recenzje z mniej dokładnymi pomiarami Audio Science Review to najrzetelniejsza i najbardziej obiektywna społeczność audio w internecie - jest tam masa recenzji, także w formie youtubowej (wyżej wymienieni recenzenci też tam publikują) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 2 godziny temu, Dzik napisał: Erin's Audio Corner - obiektywne recenzje z dokładnymi pomiarami Joe N Tell - w dużej części obiektywne recenzje z mniej dokładnymi pomiarami Audio Science Review to najrzetelniejsza i najbardziej obiektywna społeczność audio w internecie - jest tam masa recenzji, także w formie youtubowej (wyżej wymienieni recenzenci też tam publikują) 👍 a Hans coraz bardziej śmieszny, kwintesencja do czego nie dążyć 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 8 lipca 2021 Udostępnij Napisano 8 lipca 2021 1 godzinę temu, marcinmarcin napisał: Hans coraz bardziej śmieszny, kwintesencja do czego nie dążyć 😁 Konkretnie proszę na przykładach 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 6 godzin temu, MariuszZ napisał: Konkretnie proszę na przykładach 😉 Całokształtowo, przykład rozedrganego ałdiofila który słyszy więcej 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 Czyli nie masz przykładów ale wiesz co piszesz. Tak tworzy się stereotypy, które nie zawsze są zgodne z prawdą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 4 godziny temu, MariuszZ napisał: Czyli nie masz przykładów ale wiesz co piszesz. Tak tworzy się stereotypy, które nie zawsze są zgodne z prawdą. Stereotypy tworzą tacy bajkopisarze 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 1 minutę temu, marcinmarcin napisał: Stereotypy tworzą tacy bajkopisarze 🙂 Ale ja bym chciał się dowiedzieć w którym filmiku nakłamał, coś przekręcił lub bajki opowiadał. Marcin proszę o przykład. Napisz w którym filmiku i co powiedział, że twierdzisz o jego bajkach. Pogadajmy o konkretach, bo mam wrażenie, że powtarzasz za jakąś grupą forumową jakieś straszne rzeczy ale do końca nie wiesz jakie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 7 godzin temu, MariuszZ napisał: Ale ja bym chciał się dowiedzieć w którym filmiku nakłamał, coś przekręcił lub bajki opowiadał. Marcin proszę o przykład. Napisz w którym filmiku i co powiedział, że twierdzisz o jego bajkach. Pogadajmy o konkretach, bo mam wrażenie, że powtarzasz za jakąś grupą forumową jakieś straszne rzeczy ale do końca nie wiesz jakie Weź film z obrony MQA. Jest żałosny. Zero argumentów. Rozpaczliwa obrona, pod hasłem wybitni audiofile to zrobili, musi działać. Mam w poważaniu jego musi działać i jego on słyszy 😁 tym bardziej bzdurne wydają mi się jego wcześniejsze filmiki. Stracony czas, nie zamierzam wracać 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 lipca 2021 Udostępnij Napisano 9 lipca 2021 3 odpowiedzi w temacie , i potem znów jakiś off top który nikogo nie interesuje , jak za dawnych czasów na AS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Son-Goku Napisano 29 lipca 2021 Udostępnij Napisano 29 lipca 2021 ja słucham gościa już ponad rok i tylko jego w sumie.. Digital Stereophony https://www.youtube.com/channel/UCm-MKyxKdanxpOBTx8wiY1w Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 (edytowany) Ja lubię Andrew Robinson https://www.youtube.com/user/AndrewRobinsonOnline Fajny jest też Cheap Audioman https://www.youtube.com/channel/UCkr6cLAnZiz5NH0NzjNK8rg Dla dużych porównań kolumn warto odwiedzić Pursuit Perfect System https://www.youtube.com/channel/UCrqva7JT_35j4zNcgan47bQ Edytowano 11 sierpnia 2021 przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 11 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2021 (edytowany) A jakieś polskie kanały? Zapewne bardziej przyziemne Technikarium... Co o nim sądzicie? Edytowano 11 sierpnia 2021 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 26 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2021 Zdarzyło mi się oglądać, ale to co przede wszystkim pamiętam to niedociągnięcia realizacji. Wciąż szukam kogoś takiego jak Mat Watson (carwow), którego namiętnie oglądałam jak szukałam samochodu, a i teraz chętnie zerkam na nowe odcinki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPutka Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 Technikarium jest fajne, ale dla początkujących, jak się posłucha parę zestawów, to potem tylko oglądać tak dla zabawy i zabicia czasu i rozweselenia się, bo miło prowadzą program. Polskich takich kanałów jest mało, no najpopularniejszy jest i najlepszy reduktor szumu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Expat Napisano 29 września 2021 Udostępnij Napisano 29 września 2021 (edytowany) Największą przyjemność w odbiorze muzyki mam na słuchawkach, więc oglądam głównie "słuchawkowców" Joshua Valour DMS Nowy w "branży", ale bardzo przyjemny w odbiorze: Golden Sound No i chyba najbardziej kontrowersyjna postać wśród recenzentów sprzętu audio na YT. Oprócz ton słuchawek, wzmacniaczy słuchawkowych i dac'ków, recenzuje też sporo kolumn. Jeśli komuś nie przeszkadzają przekleństwa, to warto oglądać, choćby dla samej rozrywki. Gość jest bezkompromisowy Zeos Edytowano 29 września 2021 przez Expat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Dla zabicia czasu, dla rozrwyki - ok... Ale przy tak subiektywnym odbiorze, kierowanie się recenzjami mija sie według mnie z sensem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Expat Napisano 30 września 2021 Udostępnij Napisano 30 września 2021 Pełna zgoda. Natomiast, oprócz samego aspektu rozrywkowego, można przy okazji wyłapać, co ciekawego pojawiło się na rynku, jaki sprzęt warto odsłuchać itp. W PL jest bardzo niewielu poważnych recenzentów słuchawek. Temat jest dość niszowy. Nawet na tym forum, ludzie głównie pytają o sprzęt bluetooth do 500 zł. Pozostaje Head-fi.org no i właśnie YT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Jakiś czas temu, Gość testował kable sieciowe, tym razem .... zasilacze liniowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 25 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Rany boskie - gość złotouchy a nie słyszy że siebie nagrał źle ? Takiego pisku dawno nie słyszałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts