Gość Napisano 14 września 2021 Udostępnij Napisano 14 września 2021 LuHi2mFXmaia8wHm0VY50EY7SJ0nT7wF.mp4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 W takim razie coś prostszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 Wszyscy dookoła tylko covid, czwarta, fala szczepionki a nikogo qw.. nie interesuje, że jest już połowa września a w sklepach nie ma dekoracji bożonarodzeniowych! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 września 2021 Udostępnij Napisano 15 września 2021 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 (edytowany) Nice 👍 Nie moje: "Największym problemem tego kraju jest to że alkohol to nie problem, a rozwiązanie." Edytowano 16 września 2021 przez JaZz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Z tym że takich samolotów to jest więcej niż jeden. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 32 minuty temu, dorsz napisał: 16 godzin temu, JaZz napisał: Z tym że takich samolotów to jest więcej niż jeden. Po czym ptak okrążył lotnisko i spokojnie odleciał w stronę Moskwy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Żeby nie było to jestem wypisz wymaluj ja. Historia sprzed lat, ale do dziś dostaję ataku śmiechu na wspomnienie. Dzwonię do banku żeby aktywować kartę Visa. Byly to czasy jeszcze głęboko analogowe, kiedy podawało się konsultantowi numer karty. Zatem dziarsko dyktuję pani numer, a pani na to, że za krótki. Ja odpowiadam, że tam już nic więcej nie ma, więc pani, chcąc podpowiedzieć, pyta: - A co jest na hologramie? A na to ja, bez namysłu: - Ptaszek! Pani w śmiech. I wtedy otrzeźwiałam, że na hologramie są również cztery cyferki.🤣🤣🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 To może dla odmiany zasunę historię z życia wziętą o moim pierworodnym. Jak smark miał może z 10 lat, jeszcze seplenił to przyjechał do nas do technik z Orange i miał montować nowy router z szybszym netem. Umówił się ze mną po moim powrocie z pracy więc trochę się mu spieszyło bo też chciał mieć fajrant. No to przyjechał wyciągnął pudełko, wyjął router podłączył do kabla i swojego lapka i działa. Coś tam wpisuje jakieś cyferki. Ale jakoś tak idzie mu jak po grudzie. A mój młody się pcha do niego jak może i sepleni: Pse Pana, pse Pana, źle Pan to robi. No źle Pan to robi. A temu faktycznie nie działa. W miedzyczasie dzwonił do Bielska do centrali po jakieś ,,koordynaty'' i też nic.Już podminowany na maksa po jakichś 15 minutach nie wytrzymał i mówi. No jak jesteś taki mądry to to zrób. I młody poklikał coś 5 s i DZIAŁA! Ten zbaraniał. Patrzy na nas, na młodego, na lapka, znowu na młodego i mówi. No działa, ale tak działać nie powinno. Tu jest coś nie tak z tym routerem. Idę do auta i przyniosę nowy. Ten jest jakiś uwalony. I poszedł. Wrócił z nowym sprzętem i historia się zaczyna od początku. Z tym że smark od razu poleciał do swojego pokoju podczas tej operacji. I mistrzowi ,, orenżdowemu'' znowu nie działa. Ale w tym czasie syn się drze ze swojego pokoju Co nie działa Panu? Bo ja jus Panu hasło zmieniłem. Ten już miał dość. I mówi. Nie wiem czemu to działa na tych ustawieniach dziecka bo nie powinno. Ale jak działa to niech zostanie bo na tych prawidłowych faktycznie coś nie teges. Ja tu powinienem Was jeszcze przeszkolić m.in. o kontroli rodzicielskiej itd. ale jedyną kontrolę to może Wam syn założyć. I tyle go widzieli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 16 września 2021 Udostępnij Napisano 16 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 Usunąłem niezbyt kulturalny wpis jednego z Użytkowników - oraz kilka wpisów innych Użytkowników jako (kulturalna) reakcja na ten wpis. Proszę o bardziej wyważone teksty - nawet w takim humorystycznym wątku! Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 @RoRo. Jedwabne też proponuję usunąć. Są granice. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 @Kraft masz rację. @HQ150 - to było niedelikatne. @Asia Make Life Harder to mój stały element dnia Proszę też uważać na żarty o kobietach... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 50 minut temu, Kraft napisał: @RoRo. Jedwabne też proponuję usunąć. Są granice. Słusznie To dla równowagi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 (edytowany) E, to jak na memy trzeva uważać to ja już nic nie wrzucam. Myślałem że jak na forum nie ma dzieci to można wrzucać content dla dorosłych, no trudno. Edytowano 17 września 2021 przez JaZz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 września 2021 Udostępnij Napisano 17 września 2021 @JaZz To zamiast pisać tutaj możemy się humorem niepoprawnym politycznie,światopoglądowo, chamskim i dosadnym wymieniać na priv. Bo taki lubię:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts