Asia Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Tomasz to jest jedyny w wywoływaniu uśmiechu na twarzy 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Przed chwilą, tomek4446 napisał: Dzięki. Byłeś u fryzjera ? / avatar / "Chłopak" ma ostatnio chyba kryzys osobowościowy, bo coś często zmienia swój wizerunek 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 To chyba jakiś kryzys wieku średniego albo budowanie nowego imagu przed zlotem i dlatego zmieniają avatary, nicki 😉 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 2 minuty temu, Chilli napisał: To chyba jakiś kryzys wieku średniego No teraz to przegiąłeś ! A'propos , nie wiesz Krzysiek, gdzie można tanio kupić czerwone Lamborghini ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Tomek, wiesz, że obaj kochamy czerwone autka🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 Przed chwilą, tomek4446 napisał: A'propos , nie wiesz Krzysiek, gdzie można tanio kupić czerwone Lamborghini ? Jak Lambo to żółte! Dziś mi takim wymusił pierwszeństwo, ale nie zdążyłem go walnąć. 😛 Z drugiej strony jazda taki po mieście to chyba za karę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 8 minut temu, slaw0001 napisał: Z drugiej strony jazda taki po mieście to chyba za karę Te wózki są stanowczo przereklamowane. Migałem kiedyś Panamerze na czeskich blachach na A2 , by mi zjechał z lewego pasa , a byłem służbową Skodą Fabią Combi 1,4 w gazie / jak się już rozpędzi nie do zatrzymania /. Zjechał mi , spotkaliśmy się na bramkach , popatrzył na skodzinę i zaczął się tak serdecznie śmiać , uniósł kciuk i widziałem po minie , że zaczyna się zastanawiać nad zmianą auta 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Nie to bym się skarżył , nie chce być też upierdliwy ale ..... na liście / Sotify / są cztery utwory. Oj, czepiasz się Tutaj link dla zwolenników Łobuza https://open.qobuz.com/playlist/13427857 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 lutego 2023 Udostępnij Napisano 12 lutego 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: Tomasz to jest jedyny w wywoływaniu uśmiechu na twarzy Cieszę się , że awansowałem na forumowego komika. No cóż jak nie w audio .... to fajnie , że w czymś jestem dobry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 A, widzę że potrzebujesz głasków 🙂. To jadę dalej - masz nie tylko duży dystans do świata audio i siebie, ale i bardzo życzliwy stosunek do ludzi. 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 52 minuty temu, Asia napisał: masz nie tylko duży dystans do świata audio i siebie, ale i bardzo życzliwy stosunek do ludzi. Kontynuuj , Albo inaczej. Asia , możesz mi to nagrać w formie audiobooka ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Mówisz, bądź jak Krystyna Czubówna? Czemu nie 😁. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 A czy można prosic o link tidalowy do playlisty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Wpisz 25 luty i znajdzie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 @Asia to ja też poproszę o Króliczku 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 I jeszcze jedna ważna rzecz w życiu człowieka, czyli jedzenie. Do tych, którzy przybywają 25 lutego Jako że knajpa koniecznie chce nam wysłać menu, inaczej nie zarezerwują stolików, zgodziłam się na taki obrót spraw. Chcą, aby powiedzieć im wcześniej, co każdy zje. Myślę sobie jednak, że może zamówię dla każdego po pizzy (wezmę kilka rodzajów do podziału wg gustu), bo jeśli zaczniemy wybierać, to Wielkanoc minie, zanim zbierzemy zamówienie. Jeśli jednak jest ktoś, kto pizzy nie lubi, niech się objawi, wtedy wpiszę na listę coś innego. Mam dostać jakieś menu dla grup, pizza w nim widnieje. Możemy się tak umówić? PS. Czy wszyscy z listy idą szamać i pić? 2 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Cannelloni per me Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Con carne o spinaci e funghi? 😉 Jak dostanę menu, dam znać, co poza pizzą w nim jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Ola, zartowalem 😜 Jestem typowym pizzozerca i nie bede wybrzydzal. Z tym cannelloni to polecialemcytatem z mojego utworu na zlot. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 49 minut temu, Redakcja AUDIO napisał: Możemy się tak umówić? Bo homara mają ? Prawda ? Spoko , ja żre wszystko 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 OK I ja jem wszystko, więc na razie sytuacja stabilna 😎 A ten mem bawi mnie włochofilkę niezmiennie, że go sobie wrzucę Odważę się i zamówię jakąś z ananasem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 1 godzinę temu, Redakcja AUDIO napisał: Con carne o spinaci e funghi? 😉 Jak dostanę menu, dam znać, co poza pizzą w nim jest No masz . Z mięsem ,szpinakiem i grzybami 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Pizza i około 5 piw. 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 Ja litra i ogórki poproszę😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 lutego 2023 Udostępnij Napisano 13 lutego 2023 (edytowany) Dla mnie ,dzik w czekoladzie i śledzie w piórach 😁 Myślę że na miętko ogarnę to co Króliczek 🤭 Edytowano 13 lutego 2023 przez Dedal75 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts