kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, pairtick napisał: Alan Shaw Z tego co mi wiadomo od osób, które rozmawiały z nim osobiście reprezentuje typowo inżynierskie podejście do audio. Żadnego audiovoodoo. Ma swoje poglądy i nie ma mocnych, żeby je zmienił. W prawidłowo przeprowadzonym teście nikt nie rozpozna wzmacniaczy i nie przekonasz, że jest inaczej. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: raczej dość tajemnicza postać. Z tego co wiem, to znudziła mu się praca w korpo (NEC), kupił firmę od Dudleya Harwooda i już został w branży głośnikowej nie tylko jako CEO ale i główny konstruktor. Śmiem twierdzić, że dobrze mu idzie. Już ma mocne miejsce w historii audio. Jest niewiele znanych firm audio, gdzie osobowość tylko jednego człowieka tak mocno się odciska na całym profilu dźwiękowym i produkcyjnym. Pass, Sugden, Harbeth, kiedyś Sonus Faber... Jest to wygodne, bo wiesz, czego się spodziewać. Odpisz, cytując
rajdek Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Kraft napisał: Głośniki są najważniejszym ogniwem 4 godziny temu, Kraft napisał: zespoły głośnikowe mają największy wpływ 4 godziny temu, Kraft napisał: Mają wpływ większy niż wzmacniacze i odtwarzacze Co w tym odkrywczego? Gdzie potwierdzenie tezy że wzmacniacze nie mają brzmienia? 3 godziny temu, Kraft napisał: "najważniejsze jest źródło!" Tu jest początek, jak puścisz coś z Spotify free to żadne kolumny nie mają możliwości zabrzmieć dobrze. 2 godziny temu, Kraft napisał: nie wszystkie wzmacniacze są „prawidłowo” skonstruowane Czyli jest wymówka jak zabrzmi inaczej. Po co sięgnąłeś po Marantz serii 8 ? PM 7 i 6 powinny zabrzmieć tak samo. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 40 minut temu, rajdek napisał: Po co sięgnąłeś po Marantz serii 8 ? PM 7 i 6 powinny zabrzmieć tak samo. Błędy młodości. Mam też jednak dwie tanie Yamahy i taniego Denona, a ostatnio kupiłem nawet Chińczyka za 150 zł;). Odpisz, cytując
Recommended Posts