Tom.O Napisano 29 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2021 Dnia 27.12.2021 o 10:59, baliosia napisał: Na słońce może tak, ale kurz zbiera... Ale mniej niz bez tego wosku. powierzchnia jest bardzo sliska i latwiej sie czysci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 13 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2022 Hej, Trochę mnie tu nie było Sluchajcie. Chciałbym na forum bardzo podziękować @halik za pokrowce na moje kolumny. Zdjęcia nie oddają tego jak wyglądają na żywo - materiał jest super wysokiej jakości, dopasowane są idealnie. Bardzo łatwo i szybko się je ściąga i zakłada. A to wszystko miałem szczęście dostać w prezencie od Halika, człowieka który kompletnie obcej osobie postanowił zrobić taki prezent gwiazdkowy… opowiadam o tym wszystkim znajomym Raz jeszcze ogromnie dziękuję. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Luz. Niech służą. Specjalnie zrobiłem większe dla większej wygody użytkowania. Co by się łatwo ściągało i nie zadzierało okleiny. pozdro 1 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Kowalik Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 (edytowany) Witam, potrzebuje pokrowce na kolumny Focal Kanta no2 @halik czy jesteś w stanie takie wykonać ? najchętniej welur w kolorze szarym z napisem Focal. Edytowano 28 grudnia 2023 przez Jakub Kowalik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 cześć, pokrowce mogę uszyć lecz bez napisu, nie mam takiej maszyny. podzro 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Kowalik Napisano 28 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2023 Oki nie ma problemu, daj mi namiar na siebie to ustalimy szczegóły. Możesz wysłać mi swój numer tel na priv czat ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Kowalik Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia Hej @halik czy dostałeś ode mnie wiadomość ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia Zainspirowany ochroną kolumn, proponowanych przez kolegów, wpadłem na taki oto pomysł, bez żadnych nakładów finansowych. Moje rozwiązanie jest praktyczniejsze, ponieważ nie muszę w zasadzie nic czynić. W pierwszym położeniu słucham muzyki, natomiast w drugim zabezpieczam moje audio-ołtarzyki przed wpływem niekorzystnych czynników W moim przekonaniu estetyka tego rozwiązania jest zdecydowanie większa niż tutaj proponowana 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia 13 minut temu, MMarek napisał: W pierwszym położeniu słucham muzyki, natomiast w drugim zabezpieczam Marku, genialne! Mam tylko dwa pytania. Po pierwsze, co z drugą kolumną - ma takie samo wdzianko, czy inne? Bo jeśli inne, to czy nie rzutuje to na symetrię stereofonii? I po drugie: co robisz, gdy chcesz wyjść na świat? Wydaje mi się, że przynajmniej na jednym ze zlotów byłeś właśnie w tej koszuli (chyba uwieczniono to na zdjęciach). Czyżbyś dysponował większą ich liczbą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Kowalik Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia dzięki za propozycje ale myślę że mój dwuletni synek szybko by sobie poradził z takim nakryciem 😃 więc muszę mieć coś bardziej ochroni głośniki przed palcami mojego synka. Mi rozwiązanie które robi @halik idealnie pasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia 1 minutę temu, Rafał S napisał: Marku, genialne! Mam tylko dwa pytania. Po pierwsze, co z drugą kolumną - ma takie samo wdzianko, czy inne? Bo jeśli inne, to czy nie rzutuje to na symetrię stereofonii? I po drugie: co robisz, gdy chcesz wyjść na świat? Wydaje mi się, że przynajmniej na jednym ze zlotów byłeś właśnie w tej koszuli (chyba uwieczniono to na zdjęciach). Czyżbyś dysponował większą ich liczbą? Bardzo dobre pytania Cenne spostrzeżenie z tą symetrią stereofonii. Akurat tak się składa, że mam dwie takie same koszule, a więc no problem. Koszul to ja mam chyba z 50 szt. a więc z wyjściem na świat nie będzie problemu. Koszula ze zlotu zastosowana jako pokrowiec, to zupełny przypadek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia Dnia 28.12.2023 o 15:29, Jakub Kowalik napisał: Oki nie ma problemu, daj mi namiar na siebie to ustalimy szczegóły. Możesz wysłać mi swój numer tel na priv czat ? Nie zaglądałem na forum w ostatnich dniach, nr tel już wysłany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia (edytowany) 2 godziny temu, MMarek napisał: Cenne spostrzeżenie z tą symetrią stereofonii. Akurat tak się składa, że mam dwie takie same koszule, a więc no problem. Spróbuj załozyć tę (skądinąd ładną) koszulę, na KEF 107. Musiałbyś mieć 250 cm w klacie😉. Edytowano 2 stycznia przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Dnia 2.01.2024 o 13:19, MMarek napisał: Akurat tak się składa, że mam dwie takie same koszule, a więc no problem. Marek , mam nadzieje , że nie popełniłeś mezaliansu i do tak wyrafinowanych paczek to te koszule min. Armani 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 5 minut temu, tomek4446 napisał: Marek , mam nadzieje , że nie popełniłeś mezaliansu i do tak wyrafinowanych paczek to te koszule min. Armani W mojej metropolii niestety brak stoiska Armani, musiałbym jechać do Łodzi. Faktycznie Ochnik za cienki na te paczki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia Myślę, że Tomek na pewno coś odpowiedniego podeśle. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 22 minuty temu, Asia napisał: Myślę, że Tomek na pewno coś odpowiedniego podeśle. Jako Polak , patriota , katolik tylko : Bytom , Vistula , Wólczanka !!! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Marek , mam nadzieje , że nie popełniłeś mezaliansu i do tak wyrafinowanych paczek to te koszule min. Armani Cóż za kuriozalny pomysł. Do brytyjskich paczek tej klasy, tylko coś szytego na miarę na Savile Row. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 1 godzinę temu, Rafał S napisał: Savile Row Sav , savil .... czy Ty mnie aby nie obrażasz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 stycznia Udostępnij Napisano 3 stycznia 2 godziny temu, Rafał S napisał: Cóż za kuriozalny pomysł. Do brytyjskich paczek tej klasy, tylko coś szytego na miarę na Savile Row. Masz rację, jutro udaję sie po pożyczkę do Providenta lub innego Bociana 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Stawiam pytanie, ponieważ jestem ciekawy. W jakim celu używacie te pokrowce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia (edytowany) 3 godziny temu, AudioTube napisał: W jakim celu używacie te pokrowce? Ochrona przed kurzem i światłem słonecznym. Sam jeszcze ich sobie nie sprawiłem, ale poprzedni właściciel moich Dynek miał takie. Opowiadał mi, że jego firma prowadziła badania dot. odbarwiania się różnych lakierowanych powierzchni pod wpływem ekspozycji na słońce. Jego zdaniem odbarwiać może się wiele materiałów - nie znając chemicznych właściwości konkretnego lakieru, nie jesteśmy w stanie tego przewidzieć, więc lepiej dmuchać na zimne. Edytowano 5 stycznia przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 stycznia Udostępnij Napisano 5 stycznia Dzięki. Jasne teraz. UV działanie dostrzegam, fornir ciemniejszy wyraźnie. Moja beztroska i trochę taka niefrasobliwość wynika z faktu, że kolumn już nie oddam😃/sprzedam i co mi/im tam może zaszkodzić. Najwyżej nowy fornir położę. Ale rozumiem, są pewne aspekty, które dla innych są ważne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarox Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja może i post stary ale zapytam o pokrowce .Czy jest szansa oczywiście odpłatnie na uszycie pokrowców dla zabezpieczenia przed kurzem i pazurkami kotków? .Kolumny to Nubert nubox 660. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Dnia 28.12.2023 o 14:26, halik napisał: cześć, pokrowce mogę uszyć lecz bez napisu, nie mam takiej maszyny. podzro jest jakis link do twojej oferty w sieci ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts