soberowy Napisano 15 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2022 Sabre może grać technicznie, przejrzyście i ostro ( Gustard X16 ) ale może również brzmieć neutralnie ( Mytek Digital 192 ) oraz ciepło i barwnie ( LKS MH-DA004 ). Także nie zgadzam się z tą łatką, którą forumowicze przykleili do produktów Sabre. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 15 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2022 Wczoraj odebrałem i trochę posłuchałem ifi Tu zdjęcie Sama kość wcale nie jest tak łatwo odróżnić bo liczy się cała implementacja, słuchałem dawno matrixa na 9038 i świetna równowaga między technicznym i analogowym graniem z kolei było dużo opinii o surowym Sabre, nic dziwnego jak mamy zła implementację w budżetowym dacu, wtedy takie opinie się mnożą. Wolfsony bardziej pamiętam za lekko mulowate w graniu, ale mam małe doświadczenie z nimi. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 czerwca 2022 Dnia 15.06.2022 o 22:33, Arko55 napisał: Wczoraj odebrałem i trochę posłuchałem ifi Tu zdjęcie Sama kość wcale nie jest tak łatwo odróżnić bo liczy się cała implementacja, słuchałem dawno matrixa na 9038 i świetna równowaga między technicznym i analogowym graniem z kolei było dużo opinii o surowym Sabre, nic dziwnego jak mamy zła implementację w budżetowym dacu, wtedy takie opinie się mnożą. Wolfsony bardziej pamiętam za lekko mulowate w graniu, ale mam małe doświadczenie z nimi. Czy to może jakiś zasilacz liniowy? Będziesz go porównywał z oryginalnym z zestawu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 20 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2022 @iFi Audio Wtedy musiał bym wypożyczyć od znajomej markowy zasilacz którego używa przy swoim DACu Chorda i o te kilka dni przedłużył by się test z publikacją o DACu iFi, jeżeli jesteście chętni to mogę zapytać Doroty i sprawdzić z dobrym zasilaniem 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 22 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2022 Dnia 20.06.2022 o 21:32, Arko55 napisał: @iFi Audio Wtedy musiał bym wypożyczyć od znajomej markowy zasilacz którego używa przy swoim DACu Chorda i o te kilka dni przedłużył by się test z publikacją o DACu iFi, jeżeli jesteście chętni to mogę zapytać Doroty i sprawdzić z dobrym zasilaniem Jasne, zróbmy tak. Myślę, że to będzie cenna informacja dla innych użytkowników, ile jeszcze można wycisnąć z Zen One. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Informuje że od piątku mam dodatkowy zasilacz do ZEN one ale ostatnio w weekend było nie wiele czasu żeby przetestować i na dniach na luzie posłucham i podam pełna recenzje 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 28 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2022 Komu w niedalekim czasie odsyłać sprzęt IFI? wydaje mi się że byłem ostatnim chętnym na liście a jeżeli jest ktoś jeszcze proszę się zgłosić :3 Jutro wydaje reckę, sorki że tak długo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 29 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2022 Już nie miałem głowy aby te strony jakoś lepiej połączyć 🤔 2 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 30 czerwca 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Super recenzja, widzę ze mamy w Tobie mocnego zawodnika Teraz @mateolo2 i @nazghul 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 @iFi Audio z ogromna przykrością muszę zrezygnować Wypadł mi wyjazd służbowy i nawet nie wiem kiedy miałbym okazje na testy, a co dopiero na napisanie recenzji. Bardzo przepraszam za zamieszanie i zycze wszystkich uczestnikom wygranej! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 30 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2022 Do plusów mogłem dodać że iFi buduje pokaźną szeroką scenę, tym bardziej na lepszym zasilaczu bądź po optyku, to też w sumie jego dobra strona Ciekawe czy ktoś się jeszcze zgłosi po testy? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 1 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 19 godzin temu, mateolo2 napisał: @iFi Audio z ogromna przykrością muszę zrezygnować Wypadł mi wyjazd służbowy i nawet nie wiem kiedy miałbym okazje na testy, a co dopiero na napisanie recenzji. Bardzo przepraszam za zamieszanie i zycze wszystkich uczestnikom wygranej! Przykro mi to słyszeć No to czekamy do poniedziałku na ostatniego chętnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horadric Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 (edytowany) Dnia 1.07.2022 o 15:18, iFi Audio napisał: Przykro mi to słyszeć No to czekamy do poniedziałku na ostatniego chętnego. Witajcie, trochę spóźniony, a w dodatku 1szy post, ale czy jest szansa jeszcze na załapanie się do testów? Edytowano 5 lipca 2022 przez Horadric Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturoS Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Jest jeszcze możliwość przetestowania? Byłaby jeszcze możliwość prztestowania? Chętnie bym porównał go z moim IFI Zen Blue, który użytkuję od lat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 8 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Dziękuję wszystkim za udział w konkursie. W poniedziałek wyniki Powodzenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iFi Audio Napisano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Gratulacje @lpomis! Twoja recenzja była świetna. Na pierwszy rzut oka oprawa robi wrażenie. To zwraca uwagę, ale nie jest to wszystko. @FromBorg i @Arko55 Deptali Ci po pietach, ale to co zadecydowało o Twoim zwycięstwie to bardzo dobra spójność i łatwość w czytaniu Twojego tekstu. Jeszcze raz gratulacje! @lpomis - Zen One Signature @FromBorg - 20% zniżki na zakupy w Audiomagic @Arko55 - 20% zniżki na zakupy w Audiomagic 7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 W sumie niespodzianki nie ma. @lpomis gratulacje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Gratulacje 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Ale numer, no zrobiliście mi dzień @iFi Audio. Co mogę napisać - po prostu bardzo się cieszę! iFi zajmie dumne miejsce w moim drugim systemie i zastąpi wbudowany przetwornik w Audiolabie Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i za miłe słowa 5 7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 39 minut temu, lpomis napisał: Co mogę napisać - po prostu bardzo się cieszę! iFi zajmie dumne miejsce w moim drugim systemie i zastąpi wbudowany przetwornik w Audiolabie No i z tym " drugim" przegiąłeś . Zrobi się reasumpcję i ....... @iFi Audio to kiedy ma być ta przesyłka ? Gratulacje Wojtek , ciężko mi to przechodzi przez gardło i ręka mi się trzęsie jak to piszę, ale byłeś bezapelacyjnie najlepszy ! 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 1 godzinę temu, lpomis napisał: Ale numer, no zrobiliście mi dzień @iFi Audio. Co mogę napisać - po prostu bardzo się cieszę! iFi zajmie dumne miejsce w moim drugim systemie i zastąpi wbudowany przetwornik w Audiolabie Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę i za miłe słowa Graty! Dobra robota 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Również gratuluje zwycięskiej recenzji. Też obawiałem że ifi powędruje do @lpomis😎👍 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Teraz zauważyłem błąd... 29 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: obawiałem Miało być obstawiałem. 😅 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankowalski Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 Gratuluję zwycięzcom. Wszyscy którzy stanęli na podium zrobili świetne opisy. Lpomis ustawił poprzeczkę edytorską i nie tylko edytorską bardzo wysoko. Należało mu się 🥇. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soberowy Napisano 12 lipca 2022 Udostępnij Napisano 12 lipca 2022 3 godziny temu, iFi Audio napisał: Gratulacje @lpomis! Twoja recenzja była świetna. Na pierwszy rzut oka oprawa robi wrażenie. To zwraca uwagę, ale nie jest to wszystko. @FromBorg i @Arko55 Deptali Ci po pietach, ale to co zadecydowało o Twoim zwycięstwie to bardzo dobra spójność i łatwość w czytaniu Twojego tekstu. Jeszcze raz gratulacje! @lpomis - Zen One Signature @FromBorg - 20% zniżki na zakupy w Audiomagic @Arko55 - 20% zniżki na zakupy w Audiomagic Chciałbym tylko dodać, że tuż za podium był @seba3002. Nie pytajcie skąd wiem, wczoraj już gratulowałem Organizatorowi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts