Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 minuty temu, DiBatonio napisał:

No, jeden z Robinów po tym co napisałem zmienił nawet stopkę.

A mówiłem, że to oznaką słabości. 

Zmienił stopkę (bo jest aktywny), żebyś już więcej argumentów nie miał, bo nie masz :) 

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, no_i_fajnie napisał:

Zmienił stopkę, bo myśli.

😂😂😂

Tak, ależ oczywiście, ciekawe o czym? 😆

Od tego myślenia poprzewracało się coś w główce i teraz myśli, że miedź jest lepszym przewodnikiem niż srebro.

Mówi to ktoś, kto cały czas próbuje powoływać się na naukę. Brawo! 👏

Wszystko jasne.

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
29 minut temu, FromBorg napisał:

Jak dziala ten serwis? Musze miec aktuwny abonament zeby pliki byly aktuwne czy moge je kupowac i zostajanl u mnie na zawsze? 

Ściągasz jak każdy inny. Kopiujesz link do pliku i ściągasz.

Robisz to albo przez isre lub przez inny hosting który ją obsługuje.

Ja używam nopremium.

Napisano
1 godzinę temu, FromBorg napisał:

Jak dziala ten serwis? Musze miec aktuwny abonament zeby pliki byly aktuwne czy moge je kupowac i zostajanl u mnie na zawsze? 

To piracki serwis ;)  aby ściągnąć pliki trzeba mieć konto płatne na isracloud.

A Buena Vista trzeba na dvd oglądać słuchając - dla mnie ta muza jest nierozerwalnie związana z wizją.

Napisano

Szczerze, 99 procent ludzi tak tu funkcjonuje, no ale oczywiście nikt się do tego nie przyzna. 

Chyba nawet ten co dał ci lajka, bo ostatnio sam chyba wrzucił screena z czegoś pokroju batkeys, gdzie ma konto.  Kpina

No ale może należysz właśnie do tego 1 procenta. 

Napisano
6 minut temu, moss napisał:

Szczerze, 99 procent ludzi tak tu funkcjonuje, no ale oczywiście nikt się do tego nie przyzna. 

Chyba nawet ten co dał ci lajka, bo ostatnio sam chyba wrzucił screena z czegoś pokroju batkeys, gdzie ma konto.  Kpina

No ale może należysz właśnie do tego 1 procenta. 

Mógłbym zapytać skąd informacja, ze 99% osób na tym portalu to złodzieje? Sadze, ze jest zupełnie odwrotnie.
Co więcej, wciąż nie wskazałeś miejsca w którym ja akceptuje jakakolwiek formę kradzieży? 
Może tez podpowiesz jak nazwać człowieka, który kłamie zarzucając cos komukolwiek a później na podstawie własnych kłamstw ta osobę obraza? 

Napisano
3 minuty temu, FromBorg napisał:

Mógłbym zapytać skąd informacja, ze 99% osób na tym portalu to złodzieje? Sadze, ze jest zupełnie odwrotnie.
Co więcej, wciąż nie wskazałeś miejsca w którym ja akceptuje jakakolwiek formę kradzieży? 
Może tez podpowiesz jak nazwać człowieka, który kłamie zarzucając cos komukolwiek a później na podstawie własnych kłamstw ta osobę obraza? 

Dobrze, jesteście wszyscy uczciwi. Pasuje?

Napisano
7 minut temu, moss napisał:

Dobrze, jesteście wszyscy uczciwi. Pasuje?

Nie. Poprosiłem o wyjaśnienie i podanie źródeł na których się opierasz obrażając osoby z tego forum. Znów proszę – skąd Twoje informacje?
Zadałem tez inne pytania. I kolejne – co sprawia, ze z tak obrzydliwymi ludźmi wdajesz się w dyskusje? 

Napisano (edytowany)
28 minut temu, moss napisał:

Dołączam do kolegów z pytaniem skąd ta pewność? 

Może przeprowadź stosowną ankietę, wtedy będziesz mógł ferować takimi wyrokami.

Ułatwię Ci wypełnienie ankiety.... od kilku lat używam Tidal, Deezer i Qobuza, chcesz historię płatności z mojego konta bankowego?

Edytowano przez DiBatonio
Napisano
4 minuty temu, moss napisał:

A to bez google nie potrafisz już myśleć? Ciekawe 

Kilka postów wcześniej przegapiłeś moment w którym powinieneś przeprosić i zniknąć. Teraz już tylko się ośmieszasz. 

Napisano
6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał:

Nieprawdą jest że na forum kłócą sie użytkownicy tylko w tematach zwiazanych z kablami ;)

Miro, ależ co Ty mówisz! Przecież powszechnie wiadomo, że za wszystkie kłotnie i jakikolwiek zamęt zawsze odpowiedzialne są dwie osoby: Dzik i TomekN 😄