no_i_fajnie Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 2 minuty temu, DiBatonio napisał: No, jeden z Robinów po tym co napisałem zmienił nawet stopkę. A mówiłem, że to oznaką słabości. Zmienił stopkę (bo jest aktywny), żebyś już więcej argumentów nie miał, bo nie masz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 (edytowany) 3 minuty temu, no_i_fajnie napisał: Zmienił stopkę (bo jest aktywny), Zmienił stopkę, bo jest mało konsekwentny. Miekiszonek bez zasad. Edytowano 28 maja 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Przed chwilą, DiBatonio napisał: Zmienił stopkę, bo jest mało konsekwentny. Zmienił stopkę, bo myśli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 (edytowany) 3 minuty temu, no_i_fajnie napisał: Zmienił stopkę, bo myśli. 😂😂😂 Tak, ależ oczywiście, ciekawe o czym? 😆 Od tego myślenia poprzewracało się coś w główce i teraz myśli, że miedź jest lepszym przewodnikiem niż srebro. Mówi to ktoś, kto cały czas próbuje powoływać się na naukę. Brawo! 👏 Wszystko jasne. Edytowano 28 maja 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 1 minutę temu, DiBatonio napisał: Owi toktos, kto cały czasprobuje powoływać się na naukę. Brawo! hmm? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 29 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2022 11 godzin temu, moss napisał: To posłuchaj DSD Jak dziala ten serwis? Musze miec aktuwny abonament zeby pliki byly aktuwne czy moge je kupowac i zostajanl u mnie na zawsze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 29 minut temu, FromBorg napisał: Jak dziala ten serwis? Musze miec aktuwny abonament zeby pliki byly aktuwne czy moge je kupowac i zostajanl u mnie na zawsze? Ściągasz jak każdy inny. Kopiujesz link do pliku i ściągasz. Robisz to albo przez isre lub przez inny hosting który ją obsługuje. Ja używam nopremium. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 1 godzinę temu, FromBorg napisał: Jak dziala ten serwis? Musze miec aktuwny abonament zeby pliki byly aktuwne czy moge je kupowac i zostajanl u mnie na zawsze? To piracki serwis aby ściągnąć pliki trzeba mieć konto płatne na isracloud. A Buena Vista trzeba na dvd oglądać słuchając - dla mnie ta muza jest nierozerwalnie związana z wizją. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 29 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Jeśli serwis jest piracki to zupełnie mnie nie interesuje. Kradzież to nie moja bajka. I skąd niby DSD w 1997 roku jak specyfikacje ogłoszono chyba dopiero w 1998? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Lewe konta na Tidal itp. akceptowane, a serwis piracki już nie. 😀 Co za hipokryzja . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 29 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2022 11 minut temu, moss napisał: Lewe konta na Tidal itp. akceptowane, a serwis piracki już nie. 😀 Co za hipokryzja . Wskaz gdzie ja w jakikolwiek sposob akceptowalem nielegalne konto Tidal. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Szczerze, 99 procent ludzi tak tu funkcjonuje, no ale oczywiście nikt się do tego nie przyzna. Chyba nawet ten co dał ci lajka, bo ostatnio sam chyba wrzucił screena z czegoś pokroju batkeys, gdzie ma konto. Kpina No ale może należysz właśnie do tego 1 procenta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Znam realia koleżko, a że prawda boli to nie mój problem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 29 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2022 6 minut temu, moss napisał: Szczerze, 99 procent ludzi tak tu funkcjonuje, no ale oczywiście nikt się do tego nie przyzna. Chyba nawet ten co dał ci lajka, bo ostatnio sam chyba wrzucił screena z czegoś pokroju batkeys, gdzie ma konto. Kpina No ale może należysz właśnie do tego 1 procenta. Mógłbym zapytać skąd informacja, ze 99% osób na tym portalu to złodzieje? Sadze, ze jest zupełnie odwrotnie. Co więcej, wciąż nie wskazałeś miejsca w którym ja akceptuje jakakolwiek formę kradzieży? Może tez podpowiesz jak nazwać człowieka, który kłamie zarzucając cos komukolwiek a później na podstawie własnych kłamstw ta osobę obraza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 3 minuty temu, FromBorg napisał: Mógłbym zapytać skąd informacja, ze 99% osób na tym portalu to złodzieje? Sadze, ze jest zupełnie odwrotnie. Co więcej, wciąż nie wskazałeś miejsca w którym ja akceptuje jakakolwiek formę kradzieży? Może tez podpowiesz jak nazwać człowieka, który kłamie zarzucając cos komukolwiek a później na podstawie własnych kłamstw ta osobę obraza? Dobrze, jesteście wszyscy uczciwi. Pasuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 29 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2022 7 minut temu, moss napisał: Dobrze, jesteście wszyscy uczciwi. Pasuje? Nie. Poprosiłem o wyjaśnienie i podanie źródeł na których się opierasz obrażając osoby z tego forum. Znów proszę – skąd Twoje informacje? Zadałem tez inne pytania. I kolejne – co sprawia, ze z tak obrzydliwymi ludźmi wdajesz się w dyskusje? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 (edytowany) 28 minut temu, moss napisał: Szczerze, 99 procent ludzi tak tu funkcjonuje, no ale oczywiście nikt się do tego nie przyzna. Dołączam do kolegów z pytaniem skąd ta pewność? Może przeprowadź stosowną ankietę, wtedy będziesz mógł ferować takimi wyrokami. Ułatwię Ci wypełnienie ankiety.... od kilku lat używam Tidal, Deezer i Qobuza, chcesz historię płatności z mojego konta bankowego? Edytowano 29 maja 2022 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 12 minut temu, J4Z napisał: Nie jesteśmy, nie wszyscy. Myśl lub używaj google. Pozdr. 🙂 A to bez google nie potrafisz już myśleć? Ciekawe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromBorg Napisano 29 maja 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 maja 2022 4 minuty temu, moss napisał: A to bez google nie potrafisz już myśleć? Ciekawe Kilka postów wcześniej przegapiłeś moment w którym powinieneś przeprosić i zniknąć. Teraz już tylko się ośmieszasz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Forum audio miejsce pełne kultury, braterskiej miłości i uczciwości. Ostatnia taka ostoja w tym okrutnym świecie :))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 A jak, skupisko handlarzy i naganiaczy. No ale serwer pewnie stoi w świątyni Jedi, więc spoko. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Ja też mam pewną teorię. 100% użytkowników na tym forum o nicku Moss to kretyni 😂 . Jestem już złodziejem więc inna przywara mi raczej nie zaszkodzi 😁 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 Nieprawdą jest że na forum kłócą sie użytkownicy tylko w tematach zwiazanych z kablami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Nieprawdą jest że na forum kłócą sie użytkownicy tylko w tematach zwiazanych z kablami Miro, ależ co Ty mówisz! Przecież powszechnie wiadomo, że za wszystkie kłotnie i jakikolwiek zamęt zawsze odpowiedzialne są dwie osoby: Dzik i TomekN 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 W moim przekonaniu osoby w/w są dociekliwe a nie tworzace zament. Ale to mój punkt widzenia 🤷♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts