misiekx Napisano 23 czerwca Udostępnij Napisano 23 czerwca Zdrowie jest najważniejsze to oczywiste. Nie można też się zapuścić 😉, ale nie róbmy z liczenia kcal. i ćwiczeń religii. Każde hobby, pasja kiedy za dużo o tym mówimy, myślimy poświęcamy większość czasu lub nawet zaniedbujemy inne rzeczy przeradza się w obsesję,a to już jest niezdrowe. Widzę to po niektórych komentarzach. Jeszcze raz, zdrowie najważniejsze ale nie dajmy się zwariować. W życiu są ważniejsze rzeczy niż liczenie kalorii i idealny wygląd. Przyjemności w tym i smaczny posiłek też są ważne. I żeby nie było, sam z 95 kg schudłem do 73kg. Wagę utrzymuję na tym poziomie + - 2kg. bez efektu jojo. Pozdrawiam 😉 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 września Udostępnij Napisano 6 września @Adi777 Żyjesz ? Czy już tak przypakowałeś że maluczkimi nie gadasz ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 września Udostępnij Napisano 6 września 3 minuty temu, tomek4446 napisał: @Adi777 Żyjesz ? Czy już tak przypakowałeś że maluczkimi nie gadasz ? A może zakochał się 😃. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 września Autor Udostępnij Napisano 24 września @tomek4446 Żyję, żyję 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 24 września Udostępnij Napisano 24 września 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Żyję, żyję Super !!! Bo wiesz , my tu nie śpimy po nocach ...... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 24 września Autor Udostępnij Napisano 24 września Haha, jasne 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października Sezon w pełni. 3 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października Poproszę o połowę😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października Weź to teraz oczyść i przebierz 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października 36 minut temu, Wing0 napisał: Sezon w pełni. Czego to ludziska z nudów nie robią Zawsze podziwiałem grzybiarzy. Z tym trzeba się urodzić. Mnie nawet jak by taki borowik kopnął w dupę , to i tak bym nie wiedział gdzie jest Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października 54 minuty temu, RLC2 napisał: Weź to teraz oczyść i przebierz 😉 Ja od razu w lesie wstępnie ogarniam żeby nie wozić robaczywych, ale o dziwo na tyle zebranych 2 sztuki miały robaczywe korzenie. Oczywiście z kolegami zbiory, sam bym nie przejadł to i tak bardziej ich zabrałem na grzyby bo ja mam dość w tym sezonie ;). PS a ja uwielbiam robić przy grzybach 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października 1 godzinę temu, Rega napisał: Poproszę o połowę😉 Większość rozdane, szwagier już tam suszy i marynuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października Dobra, dobra. Kazde tłumaczenie jest dobre , aby nie podzielić się z kolegą😉😋. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października (edytowany) A ja dziś na rydzach byłem, nie za dużo, ale na niedzielny obiad w sam raz. Rydze.heic Edytowano 6 października przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 października Udostępnij Napisano 6 października Piękne rydze. U nas dopiero pojedyncze. Opieńki sypnęły za to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 15 października Udostępnij Napisano 15 października (edytowany) Na południowym zachodzie, dość nisko nad horyzontem widać nawet gołym okiem przepiękną kometę. Zapowiada się ładna pogoda w tym tygodniu, więc może warto wyjść na zewnątrz, zaadaptować wzrok i spojrzeć w górę (byle nie za bardzo 🙃. Taka okazja statystycznie zdarza się raz na kulkanaście lat. Choć ostatnia w 2020 była nawet jaśniejsza. Ale obliczenia wskazują, że ta już nigdy nie wróci. Edytowano 15 października przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts