Asia Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Ale, ale, przyszłam zwabiona nagimi fotkami i się nie zawiodłam ☺️. Niezłe klikbajty @MariuszZ @tomek4446. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 🤣 dobre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Asia napisał: Niezłe klikbajty Ty , @MariuszZ nie obrażają nas aby ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Jesli juz, to na pewno nie ja. Nawet nie smial bym. Wygladacie duzo lepiej niz wiekszosc osob w tym wieku, tylko tak dalej. Nawet przez chwile pomyslalem by sobie fotke strzelic, ale narazie sie nie nadaje na modela. 😁Moze kiedys. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Asia napisał: zwabiona nagimi fotkami i się nie zawiodłam ☺️. Czyli wiemy jak rozruszać forumowiczów? Pewnie kilka karnetów na siłkę, basen poszło lub pójdzie w tygodniu "na pniu" 😉 Fajnie by było mieć jakikolwiek choćby najmniejszy udział w motywacji do aktywności fizycznej. 6 minut temu, tomek4446 napisał: Ty , @MariuszZ nie obrażają nas aby ? Nie wiem. Zapytam mojego prawnika 😎 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Na każdym kroku widoczna recesja, to i ubrania skąpe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, MariuszZ napisał: Nie wiem. Zapytam mojego prawnika Ja już pytałem. Wszystko szło dobrze, do momentu jak mu powiedziałem kto jest autorką. Rozłożył ręce i rzekł , ze nie damy rady. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Mój Boże, to najmilsza rzecz jaką ostatnio "usłyszałam" 🤣🤣🤣. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Asia napisał: i ubrania skąpe. Moim idolem jest gość ,który zaprojektował obecną modę damską na siłownie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu To w zupełnie innym świetle stawia wizyty w tym przybytku 4 razy w tygodniu 🤔. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Obecnie, z tego co slyszalem, nie jest bezpiecznie nawet zerknac na taka niewiaste w trakcie cwiczen. Mozna byc o cos oskarzonym 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Asia napisał: To w zupełnie innym świetle stawia wizyty w tym przybytku 4 razy w tygodniu Każda motywacja jest dobra. Choć faktyczne , siłownia jest super , tylko te ćwiczenia mi przeszkadzają 3 minuty temu, Artur Brol napisał: nie jest bezpiecznie nawet zerknac na taka niewiaste w trakcie cwiczen. Mozna byc o cos oskarzonym No co Ty ? Przecie to wbrew naturze . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Każda motywacja jest dobra A żona też jest zwolenniczką makiawelizmu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowany) @tomek4446 No jest, ale wytlumacz to potem wlascicielowi silowni, jak go jedna z druga obskocza i zaczna mu glowe suszyc , ze nie czuja sie bezpiecznie, bo taki jeden z drugim na nie sie patrzy. 😁 Nie daj boze Cie nagraja i na media trafisz. Kariera zapewniona. Mozesz tak robic, ale liczba silowni jest ograniczona w kazdej miejscowosci. Edytowano 6 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Wolno, ale w okularach przeciwslonecznych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jack Nicholson. Zawsze w tych okularach. Napewno nie bylo by to podejrzane, nie , wcale 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Trzeba najpierw odwrócić punkt widzenia. Mój mąż na przykład obraził się za stwierdzenie: ciacho. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Asia napisał: A żona też jest zwolenniczką makiawelizmu? Czekałem kiedy w naszej sympatycznej rozmowie pojawi się wątek żony To była tylko kwestia czasu. Trochę się już znamy , co ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tomek4446 napisał: Trochę się już znamy , co ? Pytanie czy trochę oznacza dobrze? 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, tomek4446 napisał: No co Ty ? Przecie to wbrew naturze Tej męskiej ? Nie wiem skąd Artur ma takie informacje, ale raczej nieprawda. Może gdyby ktoś bezczelnie zaczął taką laskę nagrywać telefonem lub robić zdjęcia bez jej zgody. Ale dziewczyny czasem same zerkają, czy się na nie patrzy rzecz jasna 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Asia napisał: Trzeba najpierw odwrócić punkt widzenia. Mój mąż na przykład obraził się za stwierdzenie: ciacho. To nie wiedzialbym jak to zrobic. Treningu nie mialem. Lepiej bezpiecznie, w czesci silowni bez niewiast, a jak sie nie da, to plecami do nich. Moga sobie wtedy nagrywac, nic mi nie udowodnia. 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Artur Brol napisał: Jack Nicholson. Zawsze w tych okularach. Spróbuj będąc w pomieszczeniu w okularach przeciwsłonecznych trafić sztangą trzymaną nad głową na haki Ja bym nie ryzykował Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Widzisz, o to mi chodzi. BHP na pierwszym miejscu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Asia napisał: Pytanie czy trochę oznacza dobrze? Macie to w genach , prawda ? Wiesz , że nie mam szans w tej rozgrywce ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts