KrólKiczu Napisano 4 października 2022 Napisano 4 października 2022 19 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Czy tworząc wierną kopię "x" wzmacniacza, jest szansa że ten "zagra" Nam nieco inaczej (wierna kopia oznacza te same elementy, płytki, trafa, tylko inna obudowa)? Popytaj w klubie naima na audiostereo. 1 Odpisz, cytując
dorsz Napisano 4 października 2022 Napisano 4 października 2022 3 godziny temu, MariuszZ napisał: Brzmienie bez podbarwień = brzmienie neutralne. Nie wiem czy nawet pojedyncze instrumenty akustyczne by się kwalifikowały. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 16 godzin temu, dorsz napisał: Jak kolumny nie mają głośników 10" i 100 litrowych skrzynek, to nie bardzo mają czym się bronić. Aha Czyli do mniejszych pomieszczeń też głośniki 10"? Piotr Odpisz, cytując
dorsz Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Aha Czyli do mniejszych pomieszczeń też głośniki 10"? Do pokoików dla dzieci, regałówki. Odpisz, cytując
moss Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Aha Czyli do mniejszych pomieszczeń też głośniki 10"? Piotr W czym ty widzisz problem. Ja obecnie mam jeden zestaw w 6metrach kwadratowych. Skrzynki 35 litrów w nich 2*11 cali plus 2*1100 watt . To są dopiero wrażenie. 3 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 Taaa..... Zyyyyy pewnościom. 😁 1 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 5 października 2022 Napisano 5 października 2022 Pozwoliłem sobie zrobić screen-a. Ilość głośników vs kubatura ! Jakieś pytania? No to jak to jest wkońcu? To w car-audio mozna? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 Dnia 5.10.2022 o 11:47, dorsz napisał: Do pokoików dla dzieci, regałówki. no i ok Dnia 5.10.2022 o 12:36, moss napisał: W czym ty widzisz problem. Ja obecnie mam jeden zestaw w 6metrach kwadratowych. Skrzynki 35 litrów w nich 2*11 cali plus 2*1100 watt . To są dopiero wrażenie. Ja na 9 metrów miałem podłogówki z 2x6,5. Więc wygrałeś. Masz moj szacunek. Na dzielni to wiele znaczy. Dnia 5.10.2022 o 14:48, Chyba Miro 84 napisał: No to jak to jest wkońcu? To w car-audio mozna? Tak, ale one mają ile? 3 czy 5 cm średnicy? Piotr Odpisz, cytując
moss Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 @Piotr Sonido Nie ważne, kto wygrał a kto przegrał. Ważne jest to, czy jest się zadowolonym. Monitory z dużym głośnikiem na basie plus duża moc wzmacniaczy daje mi super frajdę przy niskich poziomach głośności. A z tą nie mogę przesadzać, ponieważ akurat ten zestaw mam w pracy ( wynajmowane mieszkanie) i muszę brać pod uwagę sąsiadów. 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Tak, ale one mają ile? 3 czy 5 cm średnicy? Generalnie nie mam (jeszcze) Bentley-a, ale mam inny "nieco" tańszy i zapewniam Cię że w nim seryjnie były montowane większe niż podane powyżej. Zauważ również czym to jest napędzane. W zależności od potrzeby... B&O 1.5kW lub Naim 2.2kW 😇 Edytowano 7 października 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 1 godzinę temu, moss napisał: Monitory z dużym głośnikiem na basie plus duża moc wzmacniaczy daje mi super frajdę przy niskich poziomach głośności. To są te YB Audio? Odpisz, cytując
soberowy Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 Wszyscy macie sztos sprzęty. Chętnie posłucham zestawu wartego ok 30 tyś zł, ktoś zaprosi do siebie na odsłuch przy kawce? 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Generalnie nie mam (jeszcze) Bentley-a, Jakiego planujesz kupić? 🙂 Odpisz, cytując
moss Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 3 godziny temu, Adi777 napisał: To są te YB Audio? Yeppp 3 godziny temu, soberowy napisał: Wszyscy macie sztos sprzęty. Chętnie posłucham zestawu wartego ok 30 tyś zł, ktoś zaprosi do siebie na odsłuch przy kawce? Chłopaki z yb audio zrobili mi głośnik centralny za 30 tyś. Mam miesiąc urlopu więc wal jak w dym.🤣🤣🤣 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 Roger that. Żeby nie odbiegać od tematu, może ktoś ma budżetowo-naturalnie grający zestaw stereo ? Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 24 minuty temu, soberowy napisał: Roger that. Żeby nie odbiegać od tematu, może ktoś ma budżetowo-naturalnie grający zestaw stereo ? Ja 😄 Zapraszam do Holandii 😄 1 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 1 godzinę temu, soberowy napisał: Roger that. Żeby nie odbiegać od tematu, może ktoś ma budżetowo-naturalnie grający zestaw stereo ? Może spróbujmy najpierw od czegoś łatwiejszego Może ktoś ma naturalnie grające słuchawki? Pomijamy pokojowe warunki zastane Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 2 godziny temu, soberowy napisał: Roger that. Żeby nie odbiegać od tematu, może ktoś ma budżetowo-naturalnie grający zestaw stereo ? Ja mam. Ale u mnie już byłeś 🤪 1 2 Odpisz, cytując
Adi777 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 (edytowany) Zapalimy jointa 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Może ktoś ma naturalnie grające słuchawki? Pomijamy pokojowe warunki zastane Te chyba takie nie są? Posłuchałbym sobie między innymi DCA Stealth i Expanse. Ciekawe, czy krzywa HC byłaby w moim guście. Edytowano 7 października 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 Podobno nowy Naim SN 3 jest naturalnie brzmiącym wzmacniaczem. Założyciel tematu może coś napisze ? 1 Odpisz, cytując
Kubakk Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 Tylko naturalne brzmienie zgodne z nagraniem może nie być zbyt przyjemne , osoby słuchające latami na wieżach sony o tym się często przekonują Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 Najciekawsze jest to, że duża część forumowiczów ma dźwięk i naturalny i neutralny a każdy gra na czym innym🥴. 2 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 7 października 2022 Napisano 7 października 2022 2 godziny temu, Kubakk napisał: osoby słuchające latami na wieżach sony o tym się często przekonują Ale dlaczego akurat Sony? A nie np. Akai czy Sansui, Sanyo itp? Odpisz, cytując
lysy Napisano 8 października 2022 Napisano 8 października 2022 A ja miałem coś takiego kiedyś i bardzo sobie chwaliłem. Kenwood zawsze mnie pociągał: 5 Odpisz, cytując
Recommended Posts