Butler Napisano 15 stycznia 2023 Napisano 15 stycznia 2023 29 minut temu, tomek4446 napisał: Co można kurna naprawiać w kablu ? W kablu? Drutów samych w sobie nie naprawisz. Ale wtyczki i ich zarobienie w przewodach to i najlepszym może się nie udać. Nie słyszałem jednak o wadliwej partii w której dochodzło by do takich numerów. Mi się raz zdarzyło upalić gniazdko przez wtyczkę, ale to był odkurzacz. Plecionka przy zaciskach częściowo się rozerwała i przy obciążeniu temperatury dostała. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 15 stycznia 2023 Napisano 15 stycznia 2023 11 minut temu, Butler napisał: Plecionka przy zaciskach częściowo się rozerwała i przy obciążeniu temperatury dostała. Przypomniałeś mi , że muszę zrobić porządek z zasilającym Supry. No , bo , no , oplot kończy się przed wtyczką i widać piękne kolorowe pojedyncze kabelki wchodzące do wtyczki Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 16 stycznia 2023 Napisano 16 stycznia 2023 (edytowany) 23 godziny temu, Butler napisał: Drutów samych w sobie nie naprawisz. Ale wtyczki i ich zarobienie w przewodach to i najlepszym może się nie udać. Dokładnie tak, takich przykładów można mnożyć, a rzeczony Bazodrut no cóż widziałem jego wydumki z wiwisekcji. Masakra, za takie coś powinen być pragraf. Jestem uczulony na gościa i to mocno. Jednakże jak ktoś ma doświadczenie to przede wszystkim nie wypuści do ludzi przewodów z pędzlem z drucików w zaciskach wtyczek, od tego są tulejki i widelki do zaprawiania końcówek. Przede wszystkim jest bezpiecznie, a i sonicznie bywa, że jest lepiej niż z gołymi drutami we wtyczce. Edytowano 16 stycznia 2023 przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts