Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 lutego Napisano 23 lutego https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/audio-technica-at-lp60xusb-outlet-2.html Bardzo tanio za gramofon w naprawdę dobrej kondycji! - Audio Technica LP60XUSB Dostępność : Tophifi Łódź Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 24 lutego Napisano 24 lutego https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/devialet-gemini-ii-deep-forest.html Tym razem nowość, legendarne słuchawki Gemini II ale w zieleni Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 26 lutego Napisano 26 lutego Meze 105AER - za 1399 zł. Fajne słuchaweczki, taniej Tophifi Gdańsk - dostępne. https://www.tophifi.pl/oferty-specjalne/outlet/meze-audio-105-aer-outlet.html Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 lutego Napisano 27 lutego Audiofilska nowość od Loewe. Słuchawki LEO to czarny koń konkurencjo Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 27 lutego Napisano 27 lutego Z ta cena , to chyba maja spora konkurencje. 3 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 lutego Napisano 27 lutego Przed chwilą, Artur Brol napisał: Z ta cena , to chyba maja spora konkurencje. Jak będziesz miał okazję, posłuchaj koniecznie już o wykonaniu nie piszę, fantastyczne! Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 27 lutego Napisano 27 lutego Pewnie tak, ale tak to mozna o wieeelu sluchawkach powiedziec. Sluchac raczej nie bede, bo mnie bezprzewodowe nie interesuja. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 lutego Napisano 27 lutego 28 minut temu, Artur Brol napisał: Pewnie tak, ale tak to mozna o wieeelu sluchawkach powiedziec. Sluchac raczej nie bede, bo mnie bezprzewodowe nie interesuja. Wrzuciłem to jako "zabawkę," pamiętam że jesteś z tych "słuchawkowych" Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 27 lutego Napisano 27 lutego (edytowany) A tam od razu z tych😁 Po prostu Leowe sie przecenia. Edytowano 27 lutego przez Artur Brol Odpisz, cytując
Artur Charicki Napisano Czwartek o 12:19 Napisano Czwartek o 12:19 Parę fajnych pozycji w dobrych cenach https://hifigo.com/collections/topping-march-special Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Dnia 27.02.2026 o 23:29, Artur Brol napisał: A tam od razu z tych😁 Po prostu Leowe sie przecenia. Nie jest tanio ale posłuchaj Sami się niespodziewaliśmy, że po premierze bedzie takie zainteresowanie Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Jesli jest, to dobrze. Sprzedadza sie, i kazdy bedzie zadowolony.😊 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 21 minut temu, Artur Brol napisał: Jesli jest, to dobrze. Sprzedadza sie, i kazdy bedzie zadowolony.😊 Jakieś recenzje powinny pojawić się w prasie Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Najlepiej to samemu sprawdzić. Recenzje to tak może orientacyjnie. 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Dnia 27.02.2026 o 23:29, Artur Brol napisał: Po prostu Leowe sie przecenia. Masz rację. To firma, podobnie jak B&O stawiająca na dizajn i .... sentyment. Np w Danii posiadanie B&O to punkt honoru Duńczyka :). Z jakością bywa różnie. 3 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 49 minut temu, Rega napisał: To firma, podobnie jak B&O stawiająca na dizajn i .... sentyment. Czy tylko o to chodzi? Słuchałem głośnika BT B&O i grał zadziwiająco dobrze na jak na swój mikry rozmiar. Wydaje się, że Duńczycy znają się na dźwięku. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Dobrze przebadali potrzebne do dobrego brzmienia Hz i ich zakres . Cała magia Przy tym ładne opakowanie i produkt gotowy Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Jesli sie nie mylę, Gato tez z Danii pochodzi. Zgadzam sie, znaja sie chłopaki na robocie.😁 Odpisz, cytując
Rega Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 3 godziny temu, Kraft napisał: Duńczycy znają się na dźwięku. Zapewniam Cię, że zaledwie niewielka ich liczba. Poza tym, jak wszędzie wśród sprzętu zdarzają się również perełki. Ja też mam jakieś tam B&O i przez jakiś czas były u mnie na porządku dziennym. Siedziałeś obok nich ok pół metra:) Odpisz, cytując
RoRo Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Artur Brol napisał: Jesli sie nie mylę, Gato tez z Danii pochodzi. Zgadzam sie, znaja sie chłopaki na robocie.😁 Jest dużo więcej znanych duńskich firm - choćby Lyngdorf (oraz Lyngdorf-Steinway), Audiovector, Buchard, Dali, Dynaudio, Jamo... czy firmy z Audio Group Denmark. No i oczywiście wśród producentów głośników mamy Scan-Speak i Vifa 😎 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
shureido Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: O, uzbierało się 😊 dodam jeszcze Raidho, Scansonic, GamuT, Davone, System Audio, Alluxity, Vitus Audio, Densen, Thule, Gryphon Audio, Gato Audio i Copenhagen Loudspeaker Company. Bang Olufsen, PURIFI Audio i na koniec z tego co pamiętam Argon Audio ☺️ 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Noo, wszystko co trzeba, pod nosem. Choc chyba GamuT to jakby nie działa od jakiegoś czasu. Moze nazwę zmienili. Cos mi sie gdzieś przeczytało na ten temat, ale głowy nie dam😁 Odpisz, cytując
shureido Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 21 minut temu, Artur Brol napisał: Noo, wszystko co trzeba, pod nosem. Choc chyba GamuT to jakby nie działa od jakiegoś czasu. Moze nazwę zmienili. Cos mi sie gdzieś przeczytało na ten temat, ale głowy nie dam😁 ja też nie wiem dokładnie jaki jest obecny status, ale z tego co wiem możesz zamówić kolumny ZODIAC (12 kompletów rocznie możliwości produkcyjne) Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie przemeczaja sie, para na miesiąc 🤣 To napewno nie nasi produkcja sie zajmują 😁 Edytowano 10 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Recommended Posts