Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
14 godzin temu, Wing0 napisał:

I to pokazuje że g... wiesz na wiele tematów ale swój bzdury punkt widzenia pokazujesz. Przemilcz lepiej tematy w których nie masz nic sensownego do powiedzenia.

13 godzin temu, Wing0 napisał:

Ja po latach pracy z ludźmi 

Jako, że poruszamy się w tematach tzw. służby zdrowia, to przedstawisz swoje kwalifikacje?

Napisano (edytowany)
27 minut temu, pairtick napisał:

Jako, że poruszamy się w tematach tzw. służby zdrowia, to przedstawisz swoje kwalifikacje?

Pisałem ci wyżej,  że dla ciebie zostanę anonimowy, takich prostaków jak ty jest na pęczki, nie mam chęci dzielić sie z tobą niczym poza informacjami za kogo cie uważam po twoich wpisach. Każdy kolejny mnie w tym utwierdza. Podkreślam słówko prostak w twoim kierunku (zrób sobie zrzut ekranu przyda ci sie na konfiturę ;)

Edytowano przez Wing0
Napisano (edytowany)
41 minut temu, Artur Brol napisał:

Narkotyki to wybor, tak, do pewnego momentu. Dalej to juz nałóg. Z tego mało kto wychodzi, nawet czasem wsparcie rodziny nie pomaga. 

Wsparcie rodziny, która paradoksalnie jest źródłem problemów? To średnio działa ☹️

Część daje się wyciągnąć przy pomocy np. Glasgow City Mission, które przejęło wsparcie bezdomnych od Hamish Allan Centre (zamkniętego w 2018) i z pełnym wsparciem GCC (Glasgow City council) w kwestii mieszkań socjalnych.

https://www.glasgowcitymission.com/

18 minut temu, Wing0 napisał:

zostanę anonimowy, takich prostaków jest na pęczki

Fakt 😝

Edytowano przez pairtick
Napisano (edytowany)
2 godziny temu, pairtick napisał:

Ja np., uważam, że narkotyki, to wybór.

Ja np., uważam, że nie Wiesz o czym piszesz... 

Pozdrawiam bez odbioru!!!!!!!!!!

Edytowano przez RLC2