pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 14 godzin temu, Wing0 napisał: I to pokazuje że g... wiesz na wiele tematów ale swój bzdury punkt widzenia pokazujesz. Przemilcz lepiej tematy w których nie masz nic sensownego do powiedzenia. 13 godzin temu, Wing0 napisał: Ja po latach pracy z ludźmi Jako, że poruszamy się w tematach tzw. służby zdrowia, to przedstawisz swoje kwalifikacje? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 27 minut temu, pairtick napisał: Jako, że poruszamy się w tematach tzw. służby zdrowia, to przedstawisz swoje kwalifikacje? Pisałem ci wyżej, że dla ciebie zostanę anonimowy, takich prostaków jak ty jest na pęczki, nie mam chęci dzielić sie z tobą niczym poza informacjami za kogo cie uważam po twoich wpisach. Każdy kolejny mnie w tym utwierdza. Podkreślam słówko prostak w twoim kierunku (zrób sobie zrzut ekranu przyda ci sie na konfiturę Edytowano 2 godziny temu przez Wing0 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 41 minut temu, Artur Brol napisał: Narkotyki to wybor, tak, do pewnego momentu. Dalej to juz nałóg. Z tego mało kto wychodzi, nawet czasem wsparcie rodziny nie pomaga. Wsparcie rodziny, która paradoksalnie jest źródłem problemów? To średnio działa ☹️ Część daje się wyciągnąć przy pomocy np. Glasgow City Mission, które przejęło wsparcie bezdomnych od Hamish Allan Centre (zamkniętego w 2018) i z pełnym wsparciem GCC (Glasgow City council) w kwestii mieszkań socjalnych. https://www.glasgowcitymission.com/ 18 minut temu, Wing0 napisał: zostanę anonimowy, takich prostaków jest na pęczki Fakt 😝 Edytowano 2 godziny temu przez pairtick Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu (edytowany) 2 godziny temu, pairtick napisał: Ja np., uważam, że narkotyki, to wybór. Ja np., uważam, że nie Wiesz o czym piszesz... Pozdrawiam bez odbioru!!!!!!!!!! Edytowano 45 minut temu przez RLC2 Odpisz, cytując
Recommended Posts