DiBatonio Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 (edytowany) Co brakuje temu fotelowi? https://a.aliexpress.com/_EwplfpZ Albo temu dizajnerskiemu zresztą... https://a.aliexpress.com/_Ewfk1ix Dla przykładu w IKEI podusia na taboret jest droższa od poniższego krzesła/fotela. Już widzę, jaką cenę miałby taki produkt Made in Poland. https://a.aliexpress.com/_Evv7Iy3 Edytowano 2 października 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Ten pierwszy w moim przypadku, zadzialal by jak srodek nasenny. Drugi, za niskie oparcie. Trzeci - 4 euro? Grzmią wszedzie że Chiny dopłacają do swoich producentów elektrycznych aut. Tutaj widać, że do producentów mebli tez😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 @Artur Brol4 euro to cena pokrowca na siedzenie do tego fotela😄 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 A to ok. Juz myslalem ze za fotel, jakos tak automatycznie poszlo, ze to za fotel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2023 3 godziny temu, DiBatonio napisał: Co brakuje temu fotelowi? Może na audio się znasz, ale w tym przypadku to nie ośmieszaj się… Tak rozumując, po co ci audiofilski sprzęt, przecie plastikowa mini wieża to to samo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 No i masz, zaraz się zacznie... Dnia 1.10.2023 o 17:11, MarcKrawczyk napisał: Trochę chińszczyzną zalatuje, Taki jakiś plastikowy. Dnia 1.10.2023 o 17:38, Adi777 napisał: Beżowy czy czarny? Ekhem, mnie nie pytaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Może na audio się znasz, ale w tym przypadku to nie ośmieszaj się… Tak rozumując, po co ci audiofilski sprzęt, przecie plastikowa mini wieża to to samo? Ajajajaj... Naprawdę? Napisz coś jeszcze? Zrobiłeś mi wieczór, podobnie jak ze sprzętem z rosyjskich internetów.😆😆😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 Dnia 20.09.2023 o 15:59, Asia napisał: Albo karne krzesełko Diamond Chair 😉. Też ikona dizjnu. Że tak powiem... "przeźroczysty akustycznie" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 2 października 2023 Udostępnij Napisano 2 października 2023 2 godziny temu, Rega napisał: @Artur Brol4 euro to cena pokrowca na siedzenie do tego fotela😄 Tak, wcześniej nie zwróciłem uwagi 😁 Z rozpędu wkleiłem, nie czytając opisu. Ale dwa wcześniejsze trudno by znaleźć w podobnej cenie od polskiego producenta. 6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Że tak powiem... "przeźroczysty akustycznie" Zamawia się u spawacza, zamiast u tapicera/stolarza. 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 października 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2023 Jakieś 20 lat temu znany na pomorzu audiofil Jerzy Langier zaprojektował taką leżankę dla leniuchów… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 (edytowany) Byłem dziś w jednym z salonów meblowych. Zamówiłem fotel z pierwszego zdjęcia. Całkiem wygodny, z ręczną regulacją, ale ostatecznie zdecydowałem się zmienić zamówienie i wezmę tego poniżej. Super wygodny, rewelka po prostu, można odpłynąć. Elektryczna regulacja, w tym także podnóżka. Musze tylko się zastanowić nad materiałem. Skóra jest fajna, ładnie wygląda, ale jest nieprzyjemnie zimna. Edytowano 21 października 2023 przez Adi777 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Z materialu chyba lepsza, nie poci sie człowiek tak, w czasie letnich posiedzen. Jesli to jest skora gladka, bo jak cos jak zamsz to powinno byc ok. Mam taka sofę I jest ok , caly rok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Chyba wezmę właśnie z materiału. Ten na którym siedziałem był jeszcze z czegoś innego. Ten pierwszy był z ekoskóry. Miły w dotyku materiał, ale jak z trwałością? Chyba gorzej, co nie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Ja mam coś takiego. Jeśli dobrze pamiętam to też skóra ale nie gładka - nie kleisz się tak do tego. Jednak z materiału w ciepłe dni chyba będzie lepsze. Też musisz ten materiał dobrze wybrać, zapytaj co i jak i już. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Już wybrałem materiał 😁 Takie cuś: https://www.robuustetafels.nl/materialen/stof/adore-velvet-stof/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Powinno byc ok, nie dotykalem. Nie jestem specjalista, ale nie bylby lepszy taki bardziej chropowaty tzn. ten jest, wyglada, na taki bardzo gladki, nie bedzie ten sam efekt jak przy gladkiej skorze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Będzie dobrze 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 No to tylko kolor i zalatwione 😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 30 minut temu, Adi777 napisał: Będzie dobrze 😉 regulacja góra/dół jest ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 (edytowany) 28 minut temu, shureido napisał: regulacja góra/dół jest ? Nie. To znaczy chyba nie 😅 Jest regulacja pochylenia oparcia i podnóżka. Góra dół szczerze mówiąc nie jest mi potrzebna. Edytowano 21 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 Chyba wlasnie chodzilo o to czy oparcie sie wychyla do tylu , czy nie. Teraz chyba wszystkie te relax fotele to maja, a ten mi na taki wyglada. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 (edytowany) Jeśli o to, to tak, bo typowo góra dół chyba jednak nie. Nie jest mi to potrzebne, bo i tak standy będę musiał jakieś zamówić, więc wtedy się wszystko dobrze obliczy i tyle. Hmm, byłoby to dziwne w fotelu jednak nie najtańszym. Przecież zwykłe biurowce mają regulację wysokości siedziska. Edytowano 21 października 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shureido Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 10 minut temu, Adi777 napisał: Nie. To znaczy chyba nie 😅 Jest regulacja pochylenia oparcia i podnóżka. Góra dół szczerze mówiąc nie jest mi potrzebna. jeżeli jest to foteliszcze sweet spot, to regulacja góra/dół jest użyteczną opcją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 (edytowany) Ja mam stary taki fotel, nie ma gora, dol, tylko odchylenie do tylu. Pokoj odsluchowy to nie biuro 😄 Moze takie sa z gora, dol, ale nie spotkalem. Edytowano 21 października 2023 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 października 2023 Udostępnij Napisano 21 października 2023 1 minutę temu, shureido napisał: jeżeli jest to foteliszcze sweet spot, to regulacja góra/dół jest użyteczną opcją Pewnie masz rację, ale mimo wszystko można spokojnie tak dobrać standy, że będzie miodzio. Albo regulowane, i temat zamknięty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts