Slawko69 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Fajnie ale gdzie kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada (edytowany) A tu 😉 Jedne na biurku drugie nad biurkiem 🙂 Edytowano 5 listopada przez RLC2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Aaaa.Teraz widzę te maleństwa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Ooooo i Tandberga widzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada (edytowany) Radmor też jest 😉 Właściciel tego pokoju to chyba raczej meloman jak audiofil. Edytowano 5 listopada przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 5 listopada Udostępnij Napisano 5 listopada Osobiście wolę to pierwsze określnie. Bo muzyka jest najważniejsza, a sprzęt jest TYLKO środkiem do celu. Muzyki można SŁUCHAĆ nawet i na gramofonie Bambino, a SŁYSZEĆ tak , jakby się było w La Scali. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 listopada Autor Udostępnij Napisano 13 listopada 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 14 listopada Udostępnij Napisano 14 listopada Facebook odkrywa swoje tajemnice kolejny raz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 19 listopada Udostępnij Napisano 19 listopada Ale czy znikają? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 listopada Autor Udostępnij Napisano 23 listopada 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 listopada Autor Udostępnij Napisano 24 listopada Po królewsku… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 listopada Udostępnij Napisano 24 listopada Pasują w tym pomieszczeniu idealnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 listopada Autor Udostępnij Napisano 25 listopada Tak trochę inaczej, tym razem Poly Cafen a listening bar and coffee shop w Korei Południowej… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 25 listopada Udostępnij Napisano 25 listopada Dnia 24.11.2024 o 14:12, MarcKrawczyk napisał: Po królewsku… Mogli jakiś arras na podłodze położyć, ewentualnie oszczędnościowo gobelin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 25 listopada Udostępnij Napisano 25 listopada (edytowany) Dnia 24.11.2024 o 13:12, MarcKrawczyk napisał: Po królewsku… Co prawda z innej perspektywy, ale mimo wszystko warto Znów zawiesić oko i powzdychać sobie troszkę... Ps: dodano drapaka po prawej Dnia 26.01.2024 o 15:49, MarcKrawczyk napisał: Iście po królewsku… 😇 Edytowano 25 listopada przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Czwartek o 15:04 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 15:04 AudioLai Lura QUINDICI 🇮🇹 Open Baffle Hybrid System - Oak and Black Volcano 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio38 Napisano Piątek o 17:04 Udostępnij Napisano Piątek o 17:04 Dnia 29.10.2024 o 21:21, Rega napisał: Bogaty, raczej, nie używa popierdółek. No , chyba że totalny laik. Skoro grają lepiej niż te duże to czemu nie? A te duże tak dla picu przed bogatymi, znajomymi audiofilami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 17:36 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 17:36 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Niedziela o 18:04 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:04 Jakby ktoś miał w pokoju kilka telewizorów i magnetowidów, to powiedzielibyśmy, że dziwak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Niedziela o 18:21 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:21 (edytowany) Myślę, że niekoniecznie. Wejdź do pierwszego lepszego marketu z telewizorami i porównaj. Na każdym obraz jest innej jakości. No, ale skoro nie widzisz różnicy to ... nie przepłacaj. Ja widzę i dlatego mam Sony, a nie Mante.. Trwałość jest jeszcze inną sprawą. Edytowano Niedziela o 18:39 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 18:26 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 18:26 Obecnie jeden magnetowid to już niezłe dziwactwo… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Niedziela o 18:48 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:48 21 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Obecnie jeden magnetowid to już niezłe dziwactwo… A gramofon? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Niedziela o 19:10 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:10 (edytowany) To też dziwactwo, ale dziwaków w naszym pięknym kraju nie brakuje😋. Jednym z nich jest piszący tego posta🤣. Chyba już się przekonałeś. Pozdrawiam i zapraszam do posłuchania tych dziwactw. Bardzo często zaskakują jakością. Edytowano Niedziela o 19:18 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 19:26 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 19:26 37 minut temu, Kraft napisał: A gramofon? Wychodzi na to, że wielu tu dziwaków, no może poza Kraftem i Audiowitem… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Niedziela o 19:31 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:31 1 godzinę temu, Rega napisał: Myślę, że niekoniecznie. Wejdź do pierwszego lepszego marketu z telewizorami i porównaj. Na każdym obraz jest innej jakości. No, ale skoro nie widzisz różnicy to ... nie przepłacaj. Ja widzę i dlatego mam Sony, a nie Mante.. Trwałość jest jeszcze inną sprawą. Roman. Tyle tylko, że obraz w marketach jest zwykle "oczojebny" i jest to poniekąd zabieg celowy mający na celu przyciągnięcie uwagi. Sam w domu mam starą plazmę, której niestety nie kalibrowałem profesjonalnie ale starałem się "na oko" ustawić w miarę naturalny obraz. Także marka marką ale istotne jest też przyzwoite ustawienie poszczególnych parametrów obrazu. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts