KrólKiczu Napisano wczoraj o 19:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:07 36 minut temu, kaczadupa napisał: Samo brzmienie musi być bardzo jakieś, Castle i Copland, delicje. Chyba każde brzmienie jest jakieś 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano wczoraj o 19:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:09 Miałem na myśli, że będzie mocno narzucało swój pomysł na brzmienie. Dalekie od neutralności. Teraz lepiej ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dnia 3.04.2025 o 09:05, fp74 napisał: Soledad Rodriguez Zubieta. Artykuł o niej podsunął mi Discogs. Uzbierała ok. 5000 płyt cd, o liczbie winyli nie napisali. Sprzęt na moje oko (ale nie znam się) niezbyt chyba imponujący ale te płyty.... To dopiero imponuje. Może bardziej w takim razie podpada pod pokój Melomana, a nie Audiofila😆 I To jest piekne słucha muzyki a nie sprzetu. Na pewno nie bierze udziału w dyskusjach na forach albo grupach audio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu @Piotr Sonido ja raczej nie zaliczam się do "tych" co słuchają sprzętu, a mimo to nie przeszkadza mi to udzielać się na forum. A może właśnie dlatego się udzielam... 🤔 Ps: Tak sobie patrząc z boku na Nas (w tym na siebie samego) to jednak jesteśmy "z tych" co lubią wtrącić swoje trzy grosze na temat czyjegoś sprzetu/akustyki/wizualizacji. Zastanawiam się czy to dobrze czy nie? Taka tam rozkminka filozoficzna 😜 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 11 godzin temu, KrólKiczu napisał: Chyba każde brzmienie jest jakieś 🙂. Spotkałem się nie raz z brzmieniem nijakim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Jakie-nijakie 🤭 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Nijakie to też jakieś brzmienie. Nie wzbudza żadnych emocji, leci w tle i możemy tego nie zauważyć. 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts