kaczadupa Napisano 23 listopada Napisano 23 listopada Pokój z małym ProAc, mam nadzieję, że to nie wymysł sztucznej inteligencji. No kapitalny. 3 Odpisz, cytując
Juki89 Napisano Środa o 00:19 Napisano Środa o 00:19 Dnia 23.11.2025 o 22:07, kaczadupa napisał: Pokój z małym ProAc, mam nadzieję, że to nie wymysł sztucznej inteligencji. No kapitalny. Strasznie mi się podobają te głośniki zabudowane w drewnie 👍 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Piątek o 18:20 Autor Napisano Piątek o 18:20 No to lecim do Big Apple… 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) Oryginalny pokoik. W rogu chyba nawet Lux napędza Harbethy. Tanio nie jest. I jeszcze trochę Harbetha ale już w dzisiejszych czasach. Edytowano 23 godziny temu przez kaczadupa 4 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Harbeth P3 esr. Głośniki z kategorii „żałuję że sprzedałem” 😉 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Jak się kiedyś trafią, to wezmę czterdziestki. Jak się bawić, to na grubo, bez półśrodków. 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 minut temu Autor Napisano 5 minut temu Hegelek…cr developments romulus… Odpisz, cytując
Recommended Posts