kaczadupa Napisano 23 listopada Napisano 23 listopada Pokój z małym ProAc, mam nadzieję, że to nie wymysł sztucznej inteligencji. No kapitalny. 4 Odpisz, cytując
Juki89 Napisano 26 listopada Napisano 26 listopada Dnia 23.11.2025 o 22:07, kaczadupa napisał: Pokój z małym ProAc, mam nadzieję, że to nie wymysł sztucznej inteligencji. No kapitalny. Strasznie mi się podobają te głośniki zabudowane w drewnie 👍 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 28 listopada Autor Napisano 28 listopada No to lecim do Big Apple… 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 29 listopada Napisano 29 listopada (edytowany) Oryginalny pokoik. W rogu chyba nawet Lux napędza Harbethy. Tanio nie jest. I jeszcze trochę Harbetha ale już w dzisiejszych czasach. Edytowano 29 listopada przez kaczadupa 5 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 29 listopada Napisano 29 listopada Harbeth P3 esr. Głośniki z kategorii „żałuję że sprzedałem” 😉 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 29 listopada Napisano 29 listopada Jak się kiedyś trafią, to wezmę czterdziestki. Jak się bawić, to na grubo, bez półśrodków. 2 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Niedziela o 18:25 Autor Napisano Niedziela o 18:25 Hegelek…cr developments romulus… 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Niedziela o 19:27 Napisano Niedziela o 19:27 Slodkie zamieszanie. Prawie chaos. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano Niedziela o 20:51 Napisano Niedziela o 20:51 2 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Hegelek…cr developments romulus… O proszę moje ostatnie kolumny. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) Czy to realne? Edytowano 2 godziny temu przez MarcKrawczyk 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Według Chata GPT jest to obraz wygenerowany przez AI, ale miło popatrzeć. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts