Vectorinni Napisano Sobota o 19:59 Napisano Sobota o 19:59 2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak się zastanawiam... jak by połączyć oba światy. Lampa plus Tannoy🤔 Próbowałeś kablem?😁 4 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Sobota o 19:59 Napisano Sobota o 19:59 (edytowany) @michaudio Przypomina mi się jak użytkownik @Fafniak napisał kiedyś że jeden z najlepiej brzmiących dla niego zestawu budżetowego tworzacy mega holografie to wzmak fatman z kolumnami triangle 3 minuty temu, Vectorinni napisał: Próbowałeś kablem?😁 Dobre 🤣 Edytowano Sobota o 20:03 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 20:29 Napisano Sobota o 20:29 Dnia 28.03.2026 o 20:00, michaudio napisał: Jest też mniejszość trójdrożnych kolumn, które są porządnie zestrojone. Mają jednocześnie zejście i impuls. Ale to kwestia upodobań i dopasowania akustycznego kolumn i pomieszczenia. A nawet i słuchanej muzyki. Bo, gdybym słuchał wyłącznie jazzu, to sam nie wiem czy nie wybrałbym 15" a nie 10" 🤔 Dnia 28.03.2026 o 20:29, Chyba Miro 84 napisał: A zejście... Ja tam nie narzekam gitarę basową czy kontrabas. Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 20:53 Napisano Sobota o 20:53 (edytowany) Cholera, nie ten plik wrzuciłem ☹️ A czas edycji liczy się od pierwszego wpisu i to już tylko Ola może zmienić, please @Redakcja AUDIO Edytowano Sobota o 20:55 przez pairtick Odpisz, cytując
pairtick Napisano Sobota o 22:04 Napisano Sobota o 22:04 2 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak się zastanawiam... jak by połączyć oba światy. Lampa plus Tannoy🤔 Szczęśliwie, mądrzy ludzie wymyślili MOSFET 👍 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 09:06 Napisano wczoraj o 09:06 Fajnie to wygląda. I takie specjały. 1 Odpisz, cytując
tomasz1w Napisano wczoraj o 14:17 Napisano wczoraj o 14:17 (edytowany) 16 godzin temu, pairtick napisał: Szczęśliwie, mądrzy ludzie wymyślili MOSFET 👍 To prawda. Ale szczęśliwie też, wcześniej mądrzy ludzie wymyślili lampę😊 I mamy równowagę w naturze... Edytowano wczoraj o 14:17 przez tomasz1w Odpisz, cytując
pairtick Napisano wczoraj o 14:38 Napisano wczoraj o 14:38 20 minut temu, tomasz1w napisał: I mamy równowagę w naturze... Równowaga to by była, gdyby ktoś wreszcie wymyślił całe przewodniki 😉 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Kompletnie mi obca marka… Odpisz, cytując
Recommended Posts