KrólKiczu Napisano 29 kwietnia Napisano 29 kwietnia 36 minut temu, kaczadupa napisał: Samo brzmienie musi być bardzo jakieś, Castle i Copland, delicje. Chyba każde brzmienie jest jakieś 🙂. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 29 kwietnia Napisano 29 kwietnia Miałem na myśli, że będzie mocno narzucało swój pomysł na brzmienie. Dalekie od neutralności. Teraz lepiej ? 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 30 kwietnia Napisano 30 kwietnia Dnia 3.04.2025 o 09:05, fp74 napisał: Soledad Rodriguez Zubieta. Artykuł o niej podsunął mi Discogs. Uzbierała ok. 5000 płyt cd, o liczbie winyli nie napisali. Sprzęt na moje oko (ale nie znam się) niezbyt chyba imponujący ale te płyty.... To dopiero imponuje. Może bardziej w takim razie podpada pod pokój Melomana, a nie Audiofila😆 I To jest piekne słucha muzyki a nie sprzetu. Na pewno nie bierze udziału w dyskusjach na forach albo grupach audio 3 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 30 kwietnia Napisano 30 kwietnia @Piotr Sonido ja raczej nie zaliczam się do "tych" co słuchają sprzętu, a mimo to nie przeszkadza mi to udzielać się na forum. A może właśnie dlatego się udzielam... 🤔 Ps: Tak sobie patrząc z boku na Nas (w tym na siebie samego) to jednak jesteśmy "z tych" co lubią wtrącić swoje trzy grosze na temat czyjegoś sprzetu/akustyki/wizualizacji. Zastanawiam się czy to dobrze czy nie? Taka tam rozkminka filozoficzna 😜 2 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 30 kwietnia Napisano 30 kwietnia 11 godzin temu, KrólKiczu napisał: Chyba każde brzmienie jest jakieś 🙂. Spotkałem się nie raz z brzmieniem nijakim. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 30 kwietnia Napisano 30 kwietnia Nijakie to też jakieś brzmienie. Nie wzbudza żadnych emocji, leci w tle i możemy tego nie zauważyć. 🙂 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 4 maja Napisano 4 maja Noo. ProAc D2R na standach Nortstone. I jest git A co to za końcówka mocy? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 maja Napisano 4 maja 3 godziny temu, Slawko69 napisał: Noo. ProAc D2R na standach Nortstone. I jest git A co to za końcówka mocy? Nie mam pojęcia. Bardziej zwracam uwagę na ogólnie przyjemną aurę pokoju Znasz D2R? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 4 maja Napisano 4 maja (edytowany) W końcu normalnej wielkości głośniki. Posłuchałby tego systemu. Tam chyba nawet Rega Aethos robi. Edytowano 4 maja przez kaczadupa 4 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 maja Autor Napisano 5 maja Trochę kolorów z Wietnamu: Ellipticor Alpha Lab, Gryphon Diablo 300, Puccini CD… 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 maja Napisano 5 maja 58 minut temu, MarcKrawczyk napisał: Trochę kolorów z Wietnamu: Ellipticor Alpha Lab, Gryphon Diablo 300, Puccini CD… Wyglądają jak gumowe kaczki do kąpieli. 3 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 6 maja Autor Napisano 6 maja Widzę kolega @KrólKiczu ma bardziej konserwatyne poczucie estetyki, to może te Lawrence Audio SUN speakers Mu podpasują… 3 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 6 maja Napisano 6 maja Dnia 5.05.2025 o 11:33, kaczadupa napisał: Meloman na bank. A To Co ... za kot 😎 na 40kach Kolorystycznie nieźle dobrany 👍 Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 maja Napisano 6 maja To zdjecie musi wiekowe byc. Moze sie myle, ale ten Bel Canto nie przypomina tych obecnych. Te obecne sa naprawde sliczne. Odpisz, cytując
rpm Napisano 7 maja Napisano 7 maja Bottlehead Crack jako wzmak ,Schiit Modi jako dac oraz Sennheisery. 2 Odpisz, cytując
kassyx Napisano 7 maja Napisano 7 maja Miałem w planach go złożyć, zrezygnowałem przez duże wymiary jak na moją nocną szafkę. A teraz widzę, że całkiem zgrabnie można go ustawić. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 8 maja Napisano 8 maja Niesamowicie dużo jest tu zestawów na jednych i tych samych paczkach AN 🤔 - chyba muszą być naprawdę dobre Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 10 maja Napisano 10 maja Dnia 30.04.2025 o 08:32, Chyba Miro 84 napisał: @Piotr Sonido ja raczej nie zaliczam się do "tych" co słuchają sprzętu, a mimo to nie przeszkadza mi to udzielać się na forum. A może właśnie dlatego się udzielam... 🤔 Ps: Tak sobie patrząc z boku na Nas (w tym na siebie samego) to jednak jesteśmy "z tych" co lubią wtrącić swoje trzy grosze na temat czyjegoś sprzetu/akustyki/wizualizacji. Zastanawiam się czy to dobrze czy nie? Taka tam rozkminka filozoficzna 😜 Hehe, musze Ci przyznać rację Nie wiem czy to dobrze. Chyba dobrze do momentu kiedy robimy to w powściągliwy sposób? Tak sie staram przy najmniej. WOW to tak na stałe? Troche mnie nie było i takie zmiany? 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts