Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 3.04.2025 o 09:05, fp74 napisał:

Soledad Rodriguez Zubieta. Artykuł o niej podsunął mi Discogs. Uzbierała ok. 5000 płyt cd, o liczbie winyli nie napisali. Sprzęt na moje oko (ale nie znam się) niezbyt chyba imponujący ale te płyty.... To dopiero imponuje. 

Może bardziej w takim razie podpada pod pokój Melomana, a nie Audiofila😆

sol2.jpg.2a19338c1e516f1af8ad7b517bc8dfe2.jpgsol3.jpg.89fc1dd2c070fa52d6b2d40fee49e54d.jpgsol1.jpg.922a31574cf2e1da5bad0cbbe8889459.jpgSRZ-1080-1-1024x1024.jpg.b31cfb2bf1e22a1425bcbe8fc373c62f.jpg

I To jest piekne słucha muzyki a nie sprzetu. Na pewno nie bierze udziału w dyskusjach na forach albo grupach audio :)

Napisano

@Piotr Sonido ja raczej nie zaliczam się do "tych" co słuchają sprzętu, a mimo to nie przeszkadza mi to udzielać się na forum. A może właśnie dlatego się udzielam... 🤔

Ps: Tak sobie patrząc z boku na Nas (w tym na siebie samego) to jednak jesteśmy "z tych" co lubią wtrącić swoje trzy grosze na temat czyjegoś sprzetu/akustyki/wizualizacji. Zastanawiam się czy to dobrze czy nie?

Taka tam rozkminka filozoficzna 😜

Napisano
3 godziny temu, Slawko69 napisał:

Noo. ProAc D2R na standach Nortstone. I jest git

A co to za końcówka mocy?

Nie mam pojęcia. Bardziej zwracam uwagę na ogólnie przyjemną aurę pokoju :) Znasz D2R? 

Napisano
Dnia 30.04.2025 o 08:32, Chyba Miro 84 napisał:

@Piotr Sonido ja raczej nie zaliczam się do "tych" co słuchają sprzętu, a mimo to nie przeszkadza mi to udzielać się na forum. A może właśnie dlatego się udzielam... 🤔

Ps: Tak sobie patrząc z boku na Nas (w tym na siebie samego) to jednak jesteśmy "z tych" co lubią wtrącić swoje trzy grosze na temat czyjegoś sprzetu/akustyki/wizualizacji. Zastanawiam się czy to dobrze czy nie?

Taka tam rozkminka filozoficzna 😜

Hehe, musze Ci przyznać rację ;)

Nie wiem czy to dobrze. Chyba dobrze do momentu kiedy robimy to w powściągliwy sposób? Tak sie staram przy najmniej.

WOW to tak na stałe?

obraz.png.767c457e480eefd1c1d7b43c4e689e1e.png

Troche mnie nie było i takie zmiany?