sprzęt na szerokość 40 cm Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 Dobry wieczór szanowni Użytkownicy. Mam nietypowa sprawe: szukam odtwarzacza cd wraz ze wzmacniaczem o szerokości zestawu maksymalnie 40 cm. Z tego co szukam w internecie, wszystkie zestawy mają, wydaje się, ustandaryzowana szerokość która wynosi 43,5 cm. Muszę znaleźć taki, który zmieści się w 40 cm (źle wyliczyłem szerokość szafki i nie mam opcji aby ją poszerzyć). Nie interesuje mnie w tej chwili czy to będzie zestaw od Yamaha, Pioneer czy inne. Chodzi mi o to, czy są takie które się mieszczą w podanym wymiarze. Nie chodzi mi natomiast o wieże cd o szerokosci np: 20 cm. Nie jestem audiofilem (nie będę potrafił odpowiedzieć na pytania techniczne itp. ale will do my Best:) Proszę o pomoc i pozdrawiam Przemek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 Aha i w związku z pytaniem nadałeś sobie taki właśnie nick zakładając konto na forum. No pięknie 🤭 Cudowny jest ten świat i ludzie ... 4 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 9 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2023 A w jakiej kwocie ma być to zestaw i pod jakie kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Rega, Quad, pewnie inne się znajdą. Niedziela przed nami, także forum Ci pomoże zapewne🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Cyrus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 10 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2023 Było sporo konstrukcji z lat 80 tych w wymiarze 38cm 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoJohnDny Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Primare ma sprzęt o szerokości 35cm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Cześć, a do jakich kolumn i w jakim budżecie szukasz sprzętu? Bez tej wiedzy możemy polecać bardzo w ciemno, z bardzo różnych zakresów cenowych, o różnym brzmieniu, więc ostatecznie będziesz wiedział więcej, ale ciężko będzie tę wiedzę zastosować w praktyce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 Cyrus, Primare, Project, Rega, Quad, Leak, Powernode, Wiim Amp i wiele innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 11 grudnia 2023 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2023 DAN D'AGOSTINO MOMENTUM INTEGRATED AMPLIFIER Sorry, on ma 40,6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts