fp74 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Park w tygodniu (bardzo ładny) mam na końcu trasy, najpierw Jelonek, potem Mosina a potem powrót zygzakiem. Sam park to 14km i ogólnie pełno biegaczy (zwłaszcza teraz, przed biegiem Osińskiego 27.04. ludzie łapią formę), spacerowiczów, starszych osób na rowerach więc najlepiej albo z samego rana albo już po zmroku. A w weekend to obowiązkowo wypad na Borneo, a jak jest słońce i mój kompan to i dalej. Rower jak bieganie, jak wejdzie w nawyk, to już na całe życie. To ciekawe ale u mnie też jest w okolicy Jelonek i Mosina... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jutro u mnie temperatura 20 stopni, a więc do Ustki. Może zanurzę stopy w zimnym Bałtyku 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Fakt, pogoda jutro będzie wymarzona, mamy zamiar wstać z samego rana na śpiew ptaków, przebijające się przez drzewa wschodzące słońce, takie tam klimaty:) Oby nie skończyło się na tym, że dopiero o 8 rano wstaniemy. Na marginesie, dzisiaj w swojej okolicy wypatrzyłem pierwsze dymówki (lubię ptaki :), kiedyś chciałem zostać ornitologiem). Na południu Polski (Kraków) są już od tygodnia. Piękna wiosna, chce się ży ć. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts