kaczadupa Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu A nieskromnie pochwalę się jak śmigam na rowerze. Takich nóg nie robi się pedałując niestety, ten gość bierze 650 kg na suwnicy i 300kg w przysiadzie. A jego rower waży 6,5kg. 2 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Nie samym audio człek żyje, tymczasem autor tego tematu stał się właścicielem...niech fotki powiedzą. Długo szukałem o takiej specyfikacji i wadze. Pomimo niezliczonych modeli ebików, tylko nieliczne spełniały moje wymagania. Jeszcze tylko obciachowe lusterko wsteczne, podpórka już była i do przodu 4 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Gratulacje. Ilo calowe ma felgi? I ile waży? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu @MMarek nie znam się na elektrykach , ale gratuluję spełnienia marzeń oraz wytrwałości. Ale ten bagażnik to zdejmiesz ? Prawda ? I ostatnie , nie wiem czy to ważne ale chyba Ci wkrętarkę z tyłu zamontowali Odpisz, cytując
MMarek Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Kraft napisał: Gratulacje. Ilo calowe ma felgi? I ile waży? 28 cali. Waga 21,7 kg. 12 minut temu, tomek4446 napisał: @MMarek nie znam się na elektrykach , ale gratuluję spełnienia marzeń oraz wytrwałości. Ale ten bagażnik to zdejmiesz ? Prawda ? I ostatnie , nie wiem czy to ważne ale chyba Ci wkrętarkę z tyłu zamontowali Bagażnika nie zdejmę. Nabędę adapter "snapit 2.0" i przytwierdzę do niego małą i estetyczną sakwę, która będzie zdejmowana razem z nim. Edytowano 4 godziny temu przez MMarek Odpisz, cytując
MMarek Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Przy okazji zapytam. Co się dzieje z kolegą @AudioTube, który był aktywnym uczestnikiem tego tematu, a także innych tematów audio? Ostatnia jego wizyta na forum to 31.03.2025. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts