kaczadupa Napisano Sobota o 06:11 Napisano Sobota o 06:11 A nieskromnie pochwalę się jak śmigam na rowerze. Takich nóg nie robi się pedałując niestety, ten gość bierze 650 kg na suwnicy i 300kg w przysiadzie. A jego rower waży 6,5kg. 2 Odpisz, cytując
MMarek Napisano Sobota o 12:57 Autor Napisano Sobota o 12:57 Nie samym audio człek żyje, tymczasem autor tego tematu stał się właścicielem...niech fotki powiedzą. Długo szukałem o takiej specyfikacji i wadze. Pomimo niezliczonych modeli ebików, tylko nieliczne spełniały moje wymagania. Jeszcze tylko obciachowe lusterko wsteczne, podpórka już była i do przodu 4 2 Odpisz, cytując
Kraft Napisano Sobota o 13:03 Napisano Sobota o 13:03 Gratulacje. Ilo calowe ma felgi? I ile waży? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Sobota o 13:05 Napisano Sobota o 13:05 @MMarek nie znam się na elektrykach , ale gratuluję spełnienia marzeń oraz wytrwałości. Ale ten bagażnik to zdejmiesz ? Prawda ? I ostatnie , nie wiem czy to ważne ale chyba Ci wkrętarkę z tyłu zamontowali Odpisz, cytując
MMarek Napisano Sobota o 13:16 Autor Napisano Sobota o 13:16 (edytowany) 14 minut temu, Kraft napisał: Gratulacje. Ilo calowe ma felgi? I ile waży? 28 cali. Waga 21,7 kg. 12 minut temu, tomek4446 napisał: @MMarek nie znam się na elektrykach , ale gratuluję spełnienia marzeń oraz wytrwałości. Ale ten bagażnik to zdejmiesz ? Prawda ? I ostatnie , nie wiem czy to ważne ale chyba Ci wkrętarkę z tyłu zamontowali Bagażnika nie zdejmę. Nabędę adapter "snapit 2.0" i przytwierdzę do niego małą i estetyczną sakwę, która będzie zdejmowana razem z nim. Edytowano Sobota o 13:18 przez MMarek Odpisz, cytując
MMarek Napisano Sobota o 14:01 Autor Napisano Sobota o 14:01 Przy okazji zapytam. Co się dzieje z kolegą @AudioTube, który był aktywnym uczestnikiem tego tematu, a także innych tematów audio? Ostatnia jego wizyta na forum to 31.03.2025. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Po ponad tygodniu bez roweru, dziś w końcu zrobiłem małą przejażdżkę. Pogoda zachęca do aktywności, oby jutro też było słonecznie 4 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, pairtick napisał: Po deszczu, zawsze GT85 A co to robi ? Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: A co to robi ? Wszystko 😉 Wodę wypycha i smaruje teflonem. WD-40 wysiada. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, pairtick napisał: Wodę wypycha i smaruje teflonem. Pytam , bo unikam wszystkiego do czego może przyczepiać się piasek , czyli krzemionka , czyli jeden z najtwardszych minerałów / 7 w skali Mohsa/. Dziadostwo zniszczy wszystko. Odpisz, cytując
Recommended Posts