Redakcja AUDIO Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Cześć, blokuję ten wątek i odniosę się do wszystkiego za jakiś czas. Kolejny temat został przetkany wprost chamskimi i nienadającymi się do dyplomatycznego komentowania tekstami. Jest to poniżej wszelkiej krytyki i nie pozostanie bez konsekwencji. Pozdrawiam, Ola 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Wątek odblokowany, mój komentarz w poniższym temacie. Pozdrowienia, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu A ja po prostu chciałbym się podzielić radością z już zadomowionych 705 S3. Stoją trochę inaczej niż poprzednie kolumny. Generalnie, to są baaardzo wrażliwe na ustawienie. Gra mi to pięknie. Stare, znane płyty na nowo :). To już trzecie B&W, a naprawdę staram się słuchać innych konstrukcji i mieć otwarte uszy 7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) 22 minuty temu, Grzesiek202 napisał: To już trzecie B&W, a naprawdę staram się słuchać innych konstrukcji i mieć otwarte uszy Odwlekasz nieuniknione. Dla wszystkich forumowiczów jest już oczywiste, że dojdziesz do serii 800 - to kwestia czasu. Pytanie tylko, czy zatrzymasz się na monitorach Marka, czy też skuszą Cię podłogówki. Edytowano 10 godzin temu przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Marek też już nie jest na szczycie, został mu do przejścia ostatni stopień ponieważ Bowers wypuścił jeszcze lepszą wersję jego monitorów. Do wakacji pewnie nadrobi zaległości 43 minuty temu, Grzesiek202 napisał: mieć otwarte uszy To ważne ale nie mniej ważnym jest czy zamykałeś też oczy? 46 minut temu, Grzesiek202 napisał: Stoją trochę inaczej niż Co zmieniłeś i czemu? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: To ważne ale nie mniej ważnym jest czy zamykałeś też oczy? Nie. Podobają mi się również wizualnie.😉 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Co zmieniłeś i czemu? Dałem im jeszcze więcej przestrzeni. Teraz stoją 1,0m od tylnej ściany i mają 1,2m po bokach, ale z powodu skosów poddasza, już tylko ok 0,65m od niego. Są również skierowane niemal równolegle. Po zmianie z 706 szukałem basu, część odnalazłem, a reszta była po prostu "górką" z którą model 706 gra (i jest to fajne). Edytowano 8 godzin temu przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu Ta „górka na dole” w niektórych modelach Bowersa jest genialna, zwłaszcza ze stereotypowo analogowo brzmiącymi piecykami od Regi. Ps. W tym roku wiosna będzie radosna 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, Rafał S napisał: Pytanie tylko, czy zatrzymasz się na monitorach Marka, czy też skuszą Cię podłogówki. Jakoś nie widzę, to znaczy nie słyszę, podłogówek u siebie. Oczywiście, teoretyzuję, gdyby kiedyś miało dojść do zmiany . Lubię B&W, chciałbym napisać, że to taki VW wśród kolumn, czyli naprawdę dla ludu, ale VW nie lubię. Edytowano 7 godzin temu przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Bowers ma też coś dla miłośników Mercedesa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 6 godzin temu, Grzesiek202 napisał: To już trzecie B&W, Muszę trzymać rękę i nie tylko na przysłowiowym pulsie. Na razie jest remis 😀 6 godzin temu, kaczadupa napisał: Marek też już nie jest na szczycie, został mu do przejścia ostatni stopień ponieważ Bowers wypuścił jeszcze lepszą wersję jego monitorów. Do wakacji pewnie nadrobi zaległości Tak Signature. Muszę przyznać, że interesujące i nieprzyzwoicie drogie. Do wakacji to ja muszę nadrobić zaległości w temacie eBika 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts