Vectorinni Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Jak odbierasz Onkyo? Możesz opisać jak gra, zwłaszcza z Bowersami? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Właśnie, teraz dopiero widzę, czy to już jest Onkyo z nowej serii? Odpisz, cytując
lisciu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak to jest ten Onkyo. niestety rozczaruje bo nie umiem na to odpowiedzieć. Dlaczego? Bo wcześniej miałem 707s2. Długa historia i pamiętam że kuły górą i wtedy miałem hegla h95, szukałem czegoś innego. Ale jak widać zatoczyłem koło z wersją s3. Czytając internet s3, nie mają tej góry tak natarczliwej i to mogę potwierdzić, ale czy to zasługo Onkyo? Nie wiem. Jak gra Onkyo ? Mogę tylko powiedzieć, że ja po za 20% nie wychodzę jest to mocny wzmacniacz. Ale o jego charakterze nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiele pamiętam z poprzedniego ustawienia po za tą meczącą górą. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jesli sie brzmienie podoba, to juz jest sukces. Tylko sie delektowac dzwiekiem. Dobrej zabawy zycze. Fajnie ze Onkyo wrocilo. Edytowano 1 godzinę temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Recommended Posts