Vectorinni Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Jak odbierasz Onkyo? Możesz opisać jak gra, zwłaszcza z Bowersami? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Właśnie, teraz dopiero widzę, czy to już jest Onkyo z nowej serii? Odpisz, cytując
lisciu Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Tak to jest ten Onkyo. niestety rozczaruje bo nie umiem na to odpowiedzieć. Dlaczego? Bo wcześniej miałem 707s2. Długa historia i pamiętam że kuły górą i wtedy miałem hegla h95, szukałem czegoś innego. Ale jak widać zatoczyłem koło z wersją s3. Czytając internet s3, nie mają tej góry tak natarczliwej i to mogę potwierdzić, ale czy to zasługo Onkyo? Nie wiem. Jak gra Onkyo ? Mogę tylko powiedzieć, że ja po za 20% nie wychodzę jest to mocny wzmacniacz. Ale o jego charakterze nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiele pamiętam z poprzedniego ustawienia po za tą meczącą górą. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu (edytowany) Jesli sie brzmienie podoba, to juz jest sukces. Tylko sie delektowac dzwiekiem. Dobrej zabawy zycze. Fajnie ze Onkyo wrocilo. Edytowano 14 godzin temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, lisciu napisał: Tak to jest ten Onkyo. niestety rozczaruje bo nie umiem na to odpowiedzieć. Dlaczego? Bo wcześniej miałem 707s2. Długa historia i pamiętam że kuły górą i wtedy miałem hegla h95, szukałem czegoś innego. Ale jak widać zatoczyłem koło z wersją s3. Czytając internet s3, nie mają tej góry tak natarczliwej i to mogę potwierdzić, ale czy to zasługo Onkyo? Nie wiem. Jak gra Onkyo ? Mogę tylko powiedzieć, że ja po za 20% nie wychodzę jest to mocny wzmacniacz. Ale o jego charakterze nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiele pamiętam z poprzedniego ustawienia po za tą meczącą górą. Czyli zmieniłeś jednocześnie i wzmacniacz i kolumny, a 707 S2 nie miałeś okazji posłuchać już pod Onkyo? A pamiętasz może różnice między tamtym setupem a obecnym? Wrażenia przestrzeni, sceny, basu i jego zejścia czy kontroli? Odpisz, cytując
lisciu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 33 minuty temu, Vectorinni napisał: Czyli zmieniłeś jednocześnie i wzmacniacz i kolumny, a 707 S2 nie miałeś okazji posłuchać już pod Onkyo? A pamiętasz może różnice między tamtym setupem a obecnym? Wrażenia przestrzeni, sceny, basu i jego zejścia czy kontroli? Tak i niestety nie. Ale ja też stety i niestety nie jestem pasjonatem i nie umiem opisywać dźwięku. Po prostu działa i nie męczy o Basie tym bardziej się nie wypowiem nawet, bo mam teraz Subwoofer wtedy nie mialem. Myślę że w życiu czasem trzeba po prostu używać i nie szukać w kółko, bo to tzw. Fomo się nie kończy. I tego każdemu życzę w nowym roku. Edytowano 1 godzinę temu przez lisciu 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts