Kraft Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, tomek4446 napisał: Kurde super ! Dzięki ! Jak będą robić takie męskie to sobie kupię . Zawsze można pomalować;) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 25 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Zwłaszcza to... Czyli ? Możemy o tym porozmawiać , bo mam swoje przemyślenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) Gdzieś już widziałem coś podobnego😉 a może nawet ładniejszego Edytowano 9 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 9 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Rega napisał: Gdzieś już widziałem coś podobnego I to wszystko dłutem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) Nieeee, część kozikiem. Obok absorbery firmy Essentials. Podobne do Twoich. Tyle, że bez sciany czołowej bo to jedynie absorbery. A hybryd będzie (a właściewie już jest) więcej. Częsć takich samych a częsć binarnych. Sześciokąty znanej i ekskluzywnej firmy REGA R.🤣. Robi jedynie krótkie serie i wyłącznie na zamówienie. Edytowano 9 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Kraft napisał: Coś dla tych, co się brzydzą ustrojów w salonie. Puchate grafiki z Action. Czy te puchate grafiki zadziałają? Może na echo, pogłos troszku. 😉 Na pewno przystroją wnętrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 46 minut temu, tomek4446 napisał: Czyli ? Możemy o tym porozmawiać , bo mam swoje przemyślenia. Wiem, wiem, to tylko panel i na dodatek od środka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Wiem, wiem, to tylko panel i na dodatek od środka. W robocie mam do czynienia ze stolarką powiedzmy na wysokim poziomie. Klienci na skrzydle drzwiowym lakierowanym , lub fornirowanym np. 80 x 300 , są w stanie je reklamować ze względu na skazę mniejszą niż łepek od szpilki. A przypominam , że drzwi to wyrób budowlany , a nie dzieło sztuki. A teraz stolarka paneli. Czy można to było zrobić bardziej profesjonalnie ? Jasne. I jak je otworzyłem , w pierwszej chwili zastrzeżeń miałem mnóstwo. Takie zboczenie zawodowe. Ale, tak jak napisałeś , to konstrukcja , spełnia swoją rolę. Ogólnie to my Polacy jesteśmy cholernie trudnym klientem i wg. mnie przeginamy. Wczoraj widziałem program o remoncie chałupy w Stanach. Chałupa za 3 mln. dolców. W salonie drewniane dwuskrzydłowe zielone drzwi w stylu loftowym na ...... taśmowych , brudno- złotych , budowlanych zawiasach z czarnymi wkrętami. Na takich to u nas się mocuje na budowie płyty OSB. A tam , klienci wprost zachwyceni Inny świat , kurna 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) @tomek4446 czy ten panel nie powinien być wypełniony jakąś watą, albo pianką? 😉 Edytowano 8 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu (edytowany) 7 godzin temu, tomek4446 napisał: Tomek, mogę jeszcze o czymś wspomnieć? Przy takim ustawieniu dywanu lewy punkt pierwszego odbicia od podłogi masz ogarnięty, a prawy (być może) nie. Nie wiem, czy ma to realne znaczenie (może nie), ale to takie lekkie wybrzuszenie na drodze do doskonałości. Edytowano 7 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, DiBatonio napisał: czy ten panel nie powinien być wypełniony jakąś watą, albo pianką? Wypełnione były droższe , a wiesz , nie przelewa się 4 minuty temu, Kraft napisał: Przy takim ustawieniu dywanu lewy punkt pierwszego odbicia id podłogi masz ogarnięty, a prawy (być może) nie. Jarek , przez Ciebie doinwestowałem te panele prawie do wartości mojego auta. Dywanu nie rozciągnę , a na nowy mnie nie stać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Wypełnione były droższe , a wiesz , nie przelewa się Teraz to się zgrywasz 😉 Watkę tonsilowską chociaż wsadź 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, tomek4446 napisał: Wypełnione były droższe , a wiesz , nie przelewa się @tomek4446 - od 1.01.2025 jest zakaz wyrzucania zużytych tekstyliów do pojemników na odpady zmieszane. Napisz ogłoszenie informujące o tym, że przyjmiesz nieodpłatnie i założe się ze w ciągu godziny będziesz miał wywrotkę materiału do wypełnienia😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, DiBatonio napisał: Watkę tonsilowską chociaż wsadź Pisałem już wcześniej. Jak patrzę na panele to wydaje mi się , że one też " grają". Gitara. Taki instrument , kojarzysz ? A widziałeś , by ktoś do pudła wpychał watę ? No dobra. @Kraft mnie zainspirował. Opróżniłem trochę szafek z ciuchami , wpakowałem do worka , upchnąłem w skrzynce i jest git 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, tomek4446 napisał: Pisałem już wcześniej. Jak patrzę na panele to wydaje mi się , że one też " grają". Gitara. Taki instrument , kojarzysz ? A widziałeś , by ktoś do pudła wpychał watę ? To zamiast worka z ciuchami mogłeś założyć struny 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts