Nie wszystko wiedzący Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Mogą być mężowie, dziewczyny, chłopaki, partnerzy, konkubenci, konkubiny. Różnie to w życiu bywa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października (edytowany) Mam tyle sprzetu, ze i tak nie zauważa, ze pojawiło się coś nowego. Ma dobre ucho i lubi dobry dźwięk. Edytowano 7 października przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Męczy mnie Marią Callas... 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 7 października Autor Udostępnij Napisano 7 października Czyżby opowieści o złych żonach audiofili to był mit? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 7 października Udostępnij Napisano 7 października Żona to wygodna wymówka na wszystko 😄 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nie wszystko wiedzący Napisano 7 października Autor Udostępnij Napisano 7 października Żona to najlepszy przyjaciel. A prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie tzn mniej więcej tyle że jak będziesz biedny to żona może stwierdzić, że lepiej będzie jak zostaniecie przyjaciółmi 😉 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Moja na przykład, gdy postawiłem panele akustyczne (absorbery), kazała mi to wywalić. Przyjdą jacyś ludzie i pomyślą, że to jakieś boczki od kanapy tak badziewnie stoją. No takie skojarzenie od razu miała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Opowieści o tych femme fatale są jak opowieści o "wielkiej stopie". Nikt nie widział, ale wszyscy słyszeli. Tak naprawdę to nie ma takich żon, bo ... przestały być żonami. Nie rozumiem jak można nie potrafić zainteresować najbliższej osoby czymś tak pięknym jak muzyka, której się słucha. Z drugiej strony warto posłuchać, poza muzyką, własnej żony, aby zrozumieć gdzie jest granica między hobby, a fanaberią. Czy nie jest symptomatycznym, że praktycznie nie ma audiofilek? Nie wiem czy nawet istnieje feminatyw słowa "audiofil". 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert eN Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października kot, kot raczej nie podchodzi... swego czasu lekko zmasakrował maskownice od kolumn Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października U mnie wiedziały gały co brały. Najpierw nagromadziłem audio całą górę. Dopiero potem do urzędu. Działa w dwie strony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Mnie kot nasikał do wzmacniacza 🐈⬛💦📻 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Jej wiolonczelę mogę macać😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października 21 godzin temu, Nie wszystko wiedzący napisał: Żona to najlepszy przyjaciel. A prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie tzn mniej więcej tyle że jak będziesz biedny to żona może stwierdzić, że lepiej będzie jak zostaniecie przyjaciółmi 😉 Z drugiej strony może zrobić z ciebie milionera … o ile wcześniej byłeś miliarderem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października 2 godziny temu, Gargan napisał: Mnie kot nasikał do wzmacniacza 🐈⬛💦📻 A co wzmacniacz wygląda jak kuweta?🙉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Usnął na wzmacniaczu, zrobiło mu się ciepło... No i popuścił. Zabytkowy Sharp mojego ojca poszedł do krainy szczęśliwych tranzystorów 😒 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Jakość dżwięku się podoba ,ale nie usłyszę tego wprost ,tylko między wierszami😀 . Poza tym ampli jest "jakiś duży ", monitory są "za duże" ,standy to "jakieś dziwactwo", ale wszystko przeszło metodą faktów dokonanych . Naprawdę ciekawie będzie jak zacznę prace nad adaptacją akustyczną 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października 9 godzin temu, Wito76 napisał: Moja na przykład, gdy postawiłem panele akustyczne (absorbery), kazała mi to wywalić. Przyjdą jacyś ludzie i pomyślą, że to jakieś boczki od kanapy tak badziewnie stoją. No takie skojarzenie od razu miała. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października @Nowy75 chyba wiem co będzie... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października (edytowany) A ja zacytuję Pazurę z filmu Chłopaki nie płaczą - ,,... ja też kiedyś za jedną taką dałbym sobię rękę uciąć i ... teraz to bym k...a ręki nie miał,, - CLARA VERITAS. Edytowano 8 października przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Mniej więcej 😀, z tą róznicą ,że to ja dostalem dwie eleganckie walizki podróżne jakieś 3 lata temu...😀 . Mieszkamy w jej lokalu ,a ja mam dwa inne ,gdzie można mnie wyprowadzić😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października U mnie były 3-4 segmenty teraz jest 19. Marudzenia było sporo ale jak to w miarę wszystko wygląda i jest poukładane to temat jakoś się rozmywa na plus. A jeszcze się coś tam dostawi, ekspansja trwa! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października @elektron6 19? 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października U mnie też w miarę spokojnie. Tylko przy zmianie kolumn - "tylko zamów ciemniejsze niż obecne". A przy zmianie wzmacniacza tej samem marki tylko na wyższy model - "przecież tak samo wygląda.........., ale jak masz być szczęśliwy to sobie zamów" No i ostatnio zostałem zaskoczony pytaniem - " to co teraz planujesz sobie ze sprzętu kupić"? Także nie jest źle... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargan Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października Pytanie pułapka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikelas76 Napisano 8 października Udostępnij Napisano 8 października mi kazala sprzatac sobie samemu moje zabawki 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts