Piotr Sonido Napisano Czwartek o 11:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:54 Nosiłem się z tym tematem już jakiś czas. Wrzucajmy zdjęcia sprzetu audio, dowolnego, stereo, kino, występujących na reklamach TV, filmach, serialach. Podpisujmy jakie źródło. Jeśli nam się uda to także co tam jest Ja zacznę. Dzien dobry TVN - AKI Electronics Apollo Serial Ślepnąc od Świateł. Kolumny Audiovector SR3 Wiem że w Filmie KLER byly AudioPhysic a w PSY 3 McIntosh. Gdyby ktoś miał screeny bo nie znalazłem on line Film Kingsman - Bowers and Wilkins 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 13:35 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 13:35 Squid Game sezon 2. Mcintosh, wzmacniacz, gramofon i kolumny. Wkładka Sumiko. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 16:54 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 16:54 Mam Psy 3 w Imię Zasad - McIntosh. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webster.brd Napisano wczoraj o 18:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:15 Martin Logan ESL's w mieszkaniu Chandlera w serialu przyjaciele. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu The Holiday - nie mam pojecia co to za system kinowy Ale zdaje się że dobre końcówki 😈 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts