Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 099 tematów w tym forum

1. Rxv2700 czy denon 2308

• 10 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 661 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Nowe kino domowe dla laika.

• 10 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 15,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  3. Co wybrac?

• 10 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 809 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  4. Zestaw kina domowego.

• 10 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ja kiedyś miałem soundbar z JBL i potem z Samsunga. Mimo teoretycznie mniejszej mocy Samsung grał głośniej i bas też był lepszy. Teraz q990d jest za 3699 zł do kupienia, bo ostatnie sztuki. Moim zdaniem stosunek ceny do jakości nie do pobicia.
    • Niecały rok temu szukałem dla siebie soundbara. Przejrzałem różne testy i wpisy użytkowników choćby na reddit. Na tamten czas do 5 tyś zł najlepsze były Samsung Q990D i JBL BAR 1000, gdzie ten pierwszy ma ponoć lepszą belkę, a ten drugi subwoofer. Kupiłem Samsunga ponieważ posiada Tidal Connect, nie wiem czy w JBL jest taka funkcja. Jestem zadowolony
    • Chyba nie ma za dużej różnicy w wielkości . Do strych kolumn pospawałem uchwyty to do nowych też mogę zrobić albo kupić więc front sobie jakoś zamontuje . Tylko maksymalny rozstaw to jest  a190 po zewnętrznej więc trochę słabo i wtedy były by na wysokości 1.30m . 2.7m rozstaw to by był jak bym zrobił pod sufitem ale tak pewnie nie można  a jak już to by musiały być pod kontem w dół . A ja podkreśla oglądam na wysokości 70cm  w cenie też duże różnicy niema między 500mk2 a600mk2 a w parametrach jest już spora.
    • Nawet jeśli to potrzeba ciągłego podpinania surroundów do belki celem podładowania to wg mnie słaba opcja. Poza tym JBL oferuje mniejszą możliwość ustawienia dźwięku niż Samsung czy Sony. Ogólnie szału nie ma chyba, że komus zależy tylko, żeby było dużo basu.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...