Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 263 tematów w tym forum

• 3 odpowiedzi
    • 879 wyświetleń
  1. Denon AVR-X3400H

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 655 wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  2. Kino domowe 25m2 do 6000 1 2

• 34 odpowiedzi
    • 6,6k wyświetleń
  3. Thomson DPL 550 HT

• 3 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 962 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  4. Wymiana głośników.

• 6 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  5. Głośniki do ~3000 zł

• 9 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  6. Atmos - czy warto

• 12 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 888 wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  7. Subwofer do 2 tys. Tylko filmy

• 22 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 740 wyświetleń
  8. Przebudowa pokoju kinowego. 1 2

• 29 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Słuchałem tylko raz, dobry album. Co do typów z tego roku, to mam duuże zaległości, ale mogę wymienić Black Country, New Road - "Forever Howlong" (2025) - zawsze trzymają poziom, wysoki, poza tym Park Jiha - "All Living Things" (2025). Warty posłuchania jest też folkujący Jim Ghedi - "Wasteland" (2025), Daniel O'Sullivan - "Eros" (2025) - jak ktoś lubi zakręcone, lekko humorystyczne, zappowe klimaty to powinno się spodobać. Resztę musiałbym sobie odświeżyć, ale było trochę dobroci.  
    • Jaki problem ??? To jest stwierdzenie faktu. Czy to tak trudno zrozumieć? 
    • Może trochę ostro ale słusznie kolega pisze. 3 godziny slucham daca Fiio warmer wpiętego miedzy Ultra a wzmacniacz atoll in 100 se i dalej kolumny kef r7. Mogę powiedzieć, że różnica z dacem zewnętrznym jest naprawdę wyraźna , powiedziałbym różnica klasy. Nie będę się tu rozpisywał o detalach ,ale nie spodziewałem się że dac z Ultry i wyjście analogowe tak ogranicza mój systemik.
    • Piszesz o sprzętach, których nie znasz, inaczej byś ich nie polecał. Żaden czarny koń, gramofon absolutnie nie wart  3,5 tys zł. Poza wkładką, która często da się kupić za niewiele ponad 600 zł, nie ma w nim nic interesującego.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...