Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 348 tematów w tym forum

• 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  1. Voice Kraft 6360?

• 9 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 29 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  2. Kino domowe do 1500

• 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  3. Głośniki do ~1300zł

• 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  4. HK BDT 20

• 2 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  5. Soundbar 5.1 do 1200zł

• 2 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  6. Kino domowe do 15tys

• 13 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  7. Tv LG do kina domowego?

• 4 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  8. Kino domowe w pokoju

• 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  9. jaki wzmacniacz

• 9 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  10. szukam zestawu

• 10 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witajcie , jestem tutaj nową osobą na forum chciałem się przywitać i wnieść dyskusję na temat pokoi na poddaszach często budowanych z płyty KG , przecież jak budowałem dom to nie zastanawiałem się czy będę miał pokój do słuchania muzyki. Dzisiaj sytuacja wygląda tak dzieci poszły swoją drogą i w spadku zostało mi poddasze. To nie tak , że mam go od miesiąca nie zacząłem coś w nim robić od 2024 roku i tak sobie w nim dłubię. Teraz może trochę o sprzęcie tutaj nie ma fajerwerków , ale cieszy i to bardzo Wzmacniacz Goldmund Telos7 Next Generation Streamer Auralic Altair G1.1 Gramofon Micro Seiki DD7 Przedwzmacniacz od kolegi Krzyska  Kolumny monitory Dynaudio Confidence C1 Signature Suby RelT5x x 2 szt Odtwarzacz CD to Pioneer PD 30AE gra jako transport do dac Alize W pokoju ciągle coś tam zmieniam w akustyce i szukam swojego dźwięku , ostatnie dwa miesiące to zrobienie tzw chmury nad miejscem odsłuchowym krok milowy w scenie spokoju namacalności wokalu to był największy postęp odczuwalny od pierwszej nuty. Oczywiście ten pokój nie jest idealny , ale w żadnym innym pokoju w domu nie mogę zostawić srubowkręta na środku pokoju i przyjść po tygodniu a on nadal tam będzie leżał . Oczywiście bawię się w pomiary mam mikrofon UMIK i REW na podstawie pomiarów i pomocy kolegów staram się wyciągać wnioski i wnosić poprawki które nie zawsze są ulepszeniem. To chyba na tyle dzisiaj. Poniżej zdjęcie mojej jaskini w której mogę robić wszystko i nikomu to z domowników nie przeszkadza.
    • Tylko,że do tego to musisz mieć dac lub streamer z regulacją głośnosci.
    • Jak chcesz to ci sprzedam IcePower 1200as2 w bardzo porządnej skrzynce,mocy ci nie zabraknie,bo się zastanawiam czy zostawic czy puścić w obieg.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...