Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 100 tematów w tym forum

1. Kolumny Aktywne

• 2 odpowiedzi
    • 923 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 954 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Dwa subwoofery

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. AVR Denon 3600

• 2 odpowiedzi
    • 919 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  4. Nietypowo

• 23 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 33 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  5. Optoma H100 i Dell 1410x

• 1 odpowiedź
    • 865 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 848 wyświetleń
    • 54 odpowiedzi
    • 11,6k wyświetleń
  6. Jaki soundbar? 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 8,6k wyświetleń
    • 56 odpowiedzi
    • 9,7k wyświetleń
    • 66 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  7. Soundbar do 1500zł

• 12 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Albo małe monitory pokroju Menuet, albo wstawić podstawki ze stojakami / mniejsze podłogówki przed szafkę RTV szerzej.
    • Widzę że kilka ostatnich wypowiedzi sugeruje D2R do 20 metrów zamiast D20r. Hmm.. teraz już sam nie wiem. Przestrzeni po bokach mam sporo z jednej strony około 2 metrów z drugiej około metra. Bas reflex mają skierowany w dół co w teorii powinno pomóc z bliższym dostawieniem do ściany 40 cm.  Z drugiej strony moje obecne vienna Acoustics haydn grand mowa o starszej wersji z Twitterem i bas rexflexem z przodu, kiedy trzeba mają sporu basu. Z tego co widzę na papierze to proac d2R schodzą jeszcze niżej i mają również większy niskotonowiec więc trudno mi uwierzyć żeby basu było mało. Akurat nie mają na stanie monitorów tylko wersję podłogową tak mógłbym porównać obie. Może lepiej poczekać i za, jednym zamachem to przetestować?  A co myślicie i jakbyście porównali d2R i pozostały cechy jak scena, zróżnicowanie basu, 3d czy monitory dla tych co słyszeli razem z d20r mają jakąś przewagę? No na pewno ładniej wyglądają na fajnych standach 🙂jeszcze mi przyszły do głowy audio Physic classic 5 albo monitory classic 3 lub sitara 25 plus. Co myślicie o tych propozycjach?  Myślicie że classic 25 będę również za duże?   
    • Cześć NIe chcę Cię jakoś mocno wyhamować z Twoim zamysłem, ale elektronika którą dysponujesz nie nadaje się do głośników Mentor ani Ikon... Sugerowałbym Ci głośniki podstawkowe (nowe do 3 tys para) z używanych, ostrożniej (tutaj ceny nie podam-ale przy 3 tysiącach za starsze głośniki, to zazwyczaj średnia i wyższa półka) Czy dysponujesz teraz jakimś głośnikami?
    • Pady to bardzo ważna sprawa. Wiadomo jest, że ich zużycie wpływa na odczucia dźwięku (ale piszę tu o zauważalnym zużyciu-optycznie)  Jeśli Twoje są na tym poziomie, zadzwoń proszę do naszego serwisu i spytaj się kolegów, czy mają takowe jako części zamienne: 22 777 99 25/26
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...