Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 101 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 893 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 935 wyświetleń
  1. Zestaw Onkyo tani

• 5 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  2. Subwoofer do stereo

• 5 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 826 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  3. Dobór subwoofera do Marantz SR7008

• 5 odpowiedzi
    • 860 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  4. Kino domowe 5.0 VK 7620

• 5 odpowiedzi
    • 12,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 683 wyświetleń
  5. Marantz SR5010 - problem z HDCP

• 5 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  6. Pomoc w dobrze kina domowego.

• 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 839 wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  7. Klipsch R-625-FA

• 5 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  8. Moje rozterki.

• 5 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witam, od prawie roku mam już Kefy q700 wraz z nad c356 bee, lecz w ostatnim czasie ich brzmienie przestaje mi się podobać, mam ochotę na cieplejsze vintage owe, znalazłem JBL'e L36 za 3200zł wyglądają idealnie lecz się zastanawiam czy będą dobre, a do nich znalazłem luxman'a l-410, co sądzicie o tych modelach? Dobry wybór czy za te pieniądze lepszy sprzęt można dorwać?
    • Czyli podobnie jak w Onkyo, bo w sumie to nie wiem czy jest on „zaszyty” w ampli czy Dirac go sobie pobiera z netu, ale na ekranie wyboru mikrofonu jest właśnie ten od Onkyo no i wiadomo ten z laptopa/komputera.
    • Nowy biuletyn Salonu SG Akustik.  Te czarne 9(w biuletynie jest zdjęcie  przekroju kolumny) z nowej serii Reference mocno chodziły mi po głowie, grają ciut ciemniej od poprzedniej serii K, a to na plus.   https://npq7.mjt.lu/nl3/8IAd0b2SEcDXpxoa3omRiA?m=AW8AAHkZuN8AAc5FT0oAA8k7JW4AAAAApEUAJXxWAAmY0gBooXgWEqox0IZPQRiBBPQewWaVCwAJF7M&b=e18df4ac&e=2e52bb67&x=8ubcgVoy_JYc9VB5lBCfEHw7r3YjVXbNsIoIoLWfg1k
    • @Wito76 ja tylko tak mądrze zabrzmiałem z tą aplikacją,bo od strony technicznej jestem głąbem straszliwym 😁. Kolega @michaudio objaśnił sprawę założycielowi wątku już w pierwszej odpowiedzi . Natomiast obok technikaliów , na których się znamy ,albo nie,jest jeszcze sprawa osłuchania i pewnej wrażliwości muzycznej. Zwłaszcza jeśli różnice są subtelne.Do tego dochodzą kwestie takie jak pora dnia czy nawet ogólne samopoczucie słuchającego. Kolega @T Z6 z tego co pamiętam kupił najpierw tytułową Romę ,a później zaczął żonglować lampami spodziewając się przy każdej zmianie małego trzęsienia ziemi,które nie następowało. Moim zdaniem ,jeśli za bardzo nie słyszy różnic,to przynajmniej ma coś na podmianę za obecnie pracujące bańki,które jak wiadomo wieczne nie są. Taka mała lokata kapitału 😁
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...