Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 106 tematów w tym forum

1. Samsung UE55KU6500

• 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 678 wyświetleń
  2. kolumny do onkyo rz820

• 8 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  3. JAMO C97

• 8 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
  4. harman kardon bds

• 8 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  5. Sub KEF SP2248

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  6. Jaki amplituner?

• 2 odpowiedzi
    • 997 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  7. Kable głośnikowe

• 20 odpowiedzi
    • 10,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 934 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  8. Blu-Ray

• 2 odpowiedzi
    • 974 wyświetleń

• Ostatnie posty

• U mnie to i nie to. Pure Class A gra lepiej od moich poprzednich sprzętów, które były do kitu: miałem wzmacniacze Technicsa, Rotela i Luxmana. Znaczy: Rotel i Technics były do kitu same z siebie a Luxman był do kitu w porównaniu do Pure Class A. Sprzedałem go natychmiast po kupnie Sugdena.  Jeśli chodzi o R2R to nie wiem, bo zawsze miałem jako główne przetworniki D/A R2R. Miałem kiedyś cedeki delta-sigma i brzmiały, cóż... jak delta-sigma (Technics i Philips). Aaaaaaaaaaaa, moment!  - mam też w rezerwie Apogee Mini DAC z zasilaczem ULPS Tomanka. To jest delta-sigma i też brzmi kijowo w porównaniu do R2R. To jest ta sama kość AD co miałem w Philipsie. Samo w sobie to gra miło, póki się R2R nie włączy.  Kiedy Havana w ubiegłym roku doznała awarii i była w serwisie w Polsce, to byłem zmuszony jakiś czas słuchać muzyki na Apogee - i przeżyłem, znam większe nieszczęścia:  https://rumble.com/v6h94t1-the-traveller-on-singxer-su-6-ddc..html Teraz już mam 2 przetworniki R2R i nie potrzebuję podwójnego backupu, więc Apogee pójdzie na sprzedaż. Albo oddam dla powodzian, jeśli nie znajdę kupca.
    • Niech sobie nie istnieje. Ja pytam o stolarza. O ile grafikę można robić z pomocą AI i efekt jest ładny, to takie ściany fizycznie leżą chyba w zasięgu ludzkich możliwości? 
    • Moje doswiadczenie z Audio gd. Wspaniale zbudowane, dobre podzespoły, robi smaka, pożądek w srodku,  i gra to przecietnie. Kilka przetwornikow i wzmacniaczy z poczatkow istnienia firmy.
    • Prowokacyjnie Witold raz, ze jest w delegacji i nie moze przeprowadzić testu. Dwa, wiesz, ze do niczego nie są mu potrzebne. Trzy Witold juz dawno wyluzowal z audio i już tylko się cieszy plasajac boso po muzycznych łakach wytrawionych z ostow herbicydami.  
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...