Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 029 tematów w tym forum

1. Denon X2200W + Melodika BL40 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  2. Ustawienie kina domowego

• 9 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 6,9k wyświetleń
  3. Yamaha 779 4k

• 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 7,1k wyświetleń
  4. Samsung Soundbar HW-J450

• 5 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
  5. Kino domowe LG HT503TH

• 3 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
  6. Ceny kina domowego od do

• 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  7. Kolumny do ONKYO

• 12 odpowiedzi
    • 7,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 12,9k wyświetleń
  8. Zestaw stereo

• 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  9. Kino domowe 5.1.

• 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 7,2k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,3k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Nie mają żadnych nóżek, tylko kwadratowe kawałki filcu na rogach. Siedzę 2,6m od głośników. Szczerze mówiąc nie wiem który z tych głośników to wysokotonowy, ale dosłownie siedząc na podłodze mam ten górny głośnik na wysokości uszu. Siedząc na narożniku uszy mam na wysokości 1,1m, a ten górny głośnik jest na wysokości 70cm. Sama kolumna ma 80cm wysokości. 
    • Ja polowałem na UHQCD ale narazie upolowałem jedna w tym samym formacie. Z Japonii.  Dojdzie to się pochwale.😏
    • Raczej nie i niekoniecznie japońskie. Ja mam kopie na NAS.  https://www.discogs.com/release/3493683-Metallica-Metallica    SHM-CD (short for Super High Material Compact Disc) is a variant of the Compact Disc, which replaces the polycarbonate base with a proprietary material. This material was created during joint research by Universal Music Japan and JVC into manufacturing high-clarity liquid-crystal displays. SHM-CDs are fully compatible with all CD players since the difference in light refraction is not detected as an error. JVC claims that the greater fluidity and clarity of the material used for SHM-CDs results in a higher reading accuracy and improved sound quality.[90] However, since the CD-Audio format contains inherent error correction, it is unclear whether a reduction in read errors would be great enough to produce an improved output. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Compact_disc#SHM-CD   
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...