Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

10 291 tematów w tym forum

1. Harman Kardon AVR 445

• 2 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 35 odpowiedzi
    • 15,1k wyświetleń
  2. onkyo 605 dvd onkyo 405

• 3 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  3. YAMAHA RX-V640 znacie?

• 15 odpowiedzi
    • 11,9k wyświetleń
  4. Zestaw kina domowego

• 7 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
  5. dvd bellwood

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  6. Jaki Sub?

• 1 odpowiedź
    • 2,3k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
  7. kino do 2000 euro

• 18 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  8. Kino 3,5-4 tyś Denon? Harman?

• 19 odpowiedzi
    • 9,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń
  9. Kino domowe za niką kwotę

• 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  10. coaxial

• 1 odpowiedź
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  11. Aplituner jaki wybrać?

• 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  12. denon vs yamaha

• 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Dziękuję za odpowiedzi. Z w pełni sprawnych, które mam w "obserwowanych" i mają wyjścia PHONO i dla DECK'a są następujące: Amplituner Technics SA-EX140 Wzmacniacz Yamaha AX-500 Wzmacniacz DENON PMA-280 oraz PMA - 360 Wzmacniacz Marantz PM-593 Czy coś z tych ma sens?   
    • Dzięki 🙂 z opisu w ofercie sklepu i deklaracji sprzedawcy wynika, że został w środku wyczyszczony, zrobiono przegląd techniczny i sprawdzono podzespoły oraz naprawione potencjometr głośności. Nie rozkręcałem go (z jednej strony trochę się obawiałem, z drugiej jest na nim plomba sklepu, więc nie chciałbym stracić gwarancji), nie za wiele udało mi się dostrzec przez otwory wentylacyjne (perforacja), wyglądało czysto na tyle na ile było to widoczne. Chyba też dwa spore kondensatory Nichicon wypatrzyłem, ale ja nie jestem bardzo techniczny więc przepraszam, jeśli przekłamałem 🙂 Jak dla mnie gra dobrze, przyjemnie. Nie jestem osłuchany z innymi wzmacniaczami poza moją dotychczasową Yamahą A-S501, więc tylko do niej mogę się odnieść, no i tak jak to słyszę to jest łagodniejsze granie,  może subiektywnie można to odbierać jako cieplejsze 🙂 ale nie chcę na razie ferować jednoznacznych wyroków, dopiero się poznajemy 😃
    • Ok Dzięki Zamówione 😎
    • Obawiam się , że przy Twoim budżecie i sprzęcie vintage to co byś nie wymyślił to będzie coś nie tak. Stary sprzęt jak ma funkcjonować wymaga przeglądu , a koszt serwisu to ok. 450 zł bez wymiany często czegokolwiek. Może będziesz miał akurat szczęście i trafisz na ideał, czego gorąco życzę. Wszystko co mógłbym ewentualnie zaproponować niestety nawet na OLX -e kosztuje grubo ponad tysiąc.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...