Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 941 tematów w tym forum

• 11 odpowiedzi
    • 8,2k wyświetleń
  1. Kino domowe jakie?

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
  2. Pioneer VSX-LX70

• 9 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
  3. Amplituer z HDMI czy bez?

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
  4. Zurzycie pradu.

• 4 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
  5. Jak najlepiej połączyć?

• 1 odpowiedź
    • 2,9k wyświetleń
  6. Yamaha vs. reszta

• 11 odpowiedzi
    • 8k wyświetleń
  7. Denon 1705 i stereo oraz KD

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 20,4k wyświetleń
  8. Multiroom Harman Kardon AVR 247

• 2 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  9. LG Super Multi Blue

• 3 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  10. H/K czy Onkyo

• 7 odpowiedzi
    • 5,8k wyświetleń
  11. Ile za procesor surround?

• 5 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  12. Kalibracja w Harman Kardon

• 3 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 9,5k wyświetleń
  13. normy thx???

• 2 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
  14. Potrzebna rada ekspertów

• 8 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
  15. Denon Link czy kabel optyczny

• 4 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  16. Instrukcja do Onkyo TX-SR 505

• 4 odpowiedzi
    • 8,4k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Witajcie 🙂  Oczywiście te dwa sprzęty różnią się mocą , funkcjonalnością, wyglądem itd.  Pewnie mam trochę "skrzywione" ucho 😉 ale lubię jak mi coś tam w muzyce śmiało i wyraźnie cyka.  Testuję u siebie pma-600ne i wyraźnie w brzmieniu brakuje mi tych górnych pasm. Reszta jest ok. Niskie, środek naprawdę fajnie dźwięczą. Nurtujące mnie pytanie  czy te  oba wzmacniacze mają podobne możliwości jeśli chodzi o  zakres tonów wysokich. Czy  z pma-900hne można " wyciągnąć" więcej tonów wysokich?  Czy ma podobnie jak jego mniejszy brat?   Waldek  
    • @tomek72 to samo powtarzam. Nie ma co sie podniecac kreskami ktore narysuje Dirac czy Audyssey.  Twoje podejscie jest mocno restrykcyjne, ze tak powiem. Mozesz po prostu zobaczyc co zmierzysz w rew w porownaniu do filtrow Diraca ktore masz teraz. One w pewien sposob usredniaja kilka pomiarow ale i tak bedzie roznica po ich wylaczeniu. Innymi slowy szkoda czasu
    • I taka prawda z tym językiem spustowym vel cynglem😀. W armii dostałem w pewnym momencie żołnierzyków ,którzy nie mogli nawet w tarczę trafić na 100m i ciągle biedacy się za karę musieli do tych dziewiczych tarcz czołgać. Kadra,która w moim pododdziale była-delikatnie mówiąc -średnia w strzelaniu napakowała im głowy teorią ,jak oddychać i ten spust ściągać... . Chłopaki uzbrojeni w tą teorię celując najpierw nadymali się jak ropuchy sztucznie regulując oddech,a potem chyba dostawali oczopląsu zgrywając muszkę ze szczerbinką tak długo ,by ściągnąć spust bez czucia...😀. Efekt-pudło! Uczyłem ich: zgraj przyrządy,i ognia! Na spokojnie bez zrywania spustu.
    • Roman jestem coraz bliżej zdania , że jak dla mnie, to rządzić tu może afroamerykanin w paski , nie mówiący w ogóle po polsku. Byleby podejmował decyzje " aby Polska rosła w siłę , a ludziom żyło się dostatniej "    A'propos dostatniej. Forsa nie spada z nieba , rząd jej nie ma , krajem turystycznym nie jesteśmy, budżetówka forsę chłonie, a nie wytwarza. A co w głównej mierze wpływa na PKB ? Przemysł. W Polsce gigantów jest mało , większość wpływów do budżetu pochodzi z małych przedsiębiorstw. Czyli na logikę, przemysł powinien być oczkiem w głowie naszego rządu.  A teraz pytanie. Kto z koleżanek i kolegów tak z głowy , jest w stanie powiedzieć kto jest Ministrem Przemysłu w Polsce ? I drugie pytanie , kto widział Panią Minister , słyszał plan rozwoju przemysłu w Polsce ? Podpowiem , że Ministerstwo , z niejasnych dla mnie powodów przeniesiono z W-wy do ...... Katowic / ??? /. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...